Dojcsák Dániel

Megérkezett a V-Rally 3

Az Atari bejelentette, hogy a méltán híres rallyverseny játékának PC-s változata Európában már e hét végén megjelenik.

A kiadó cég már néhány héttel ezelőtt kiszivárogtatott némi információt a játék megjelenésével kapcsolatban, de ezt csak tegnap erősítette meg, tehát a játék most már biztosan megjelenik november 14-én. A játék fejlesztője, az Eden Games most 20 különböző autót, s mintegy 48 változatos környezetben elhelyezett pályát kínál, melyek 6 országon utaztatják keresztül a rajongókat.

"Az Eden Studio évről évre folyamatosan elkészít egy kiemelkedő rallyjátékot és a V-Rally 3 sem lesz kivétel" - mondta Cyril Voiron, az Atari európai csoport marketing menedzsere. "A rallyrajongók imádni fogják ezt az ultrarealisztikus PC-s változatot, ami újradefiniálja, hogy mi is lehet a rallyversenyzés."

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A PC-s változat 3 dologban egészül ki a konzoloshoz képest, melyet ebben az évben valamivel korábban adtak ki. Egyrészt továbbfejlesztették az autó modelleket, kihasználva a PC grafikai lehetőségeit, továbbá valós idejű, dinamikus környezeti effekttel látták el a kocsikat és továbbfejlesztették az időjárási körülményeket is. A játékban szereplő 20 hivatalosan licencelt autót vezethetjük akár sima versenyeken is, de aki a mélyebb vizekre vágyik, az biztosan nem hagyja ki a Career módot sem.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • underground2 #27
    A grafika tényleg szép, de az irányíts csak akkor a normális ha kormánnyal játszottam, mert billentyüzettel a kocsi nagyon csúszkál! Ezen kivü nincs semmi bajom vele és a karrier módot nagyon eltalálták szerintem, tapasztalatom alapján!
  • Tom3 #21
    Mit mondjak a demorol nehez az iranyitasa.De en 1t se2t nem probaltam es a3 tetszik!
  • Cowek #13
    Érdekes autóverseny az amelyiket nem lehet kormánnyal játszani...
    Irigylem azokat akiknek tetszik...
  • Steroid #8
    És tudjátok mi a poén benne az h. e hétvégén jelenik meg európában! :)
  • budasp #5
    Nem értem, hogy miért nem éri meg a játék készítőknek normális, realisztikus fizikával ellátott szimulátorokat készíteni. Ilyenekből csak alig néhány van, pl. GPL, LFS.
    Ezek a dobozokat tologatós autós játékok pedig, mint pl. a V-Rally, NFS aranylemezre kerülnek eladási mennyiégeik után...
  • Kosh #3
    ez tök ugyanúgy néz ki mint a konzolos változat, és amúgy az irányítás abban is nagyon gagyi, szvsz kormányhoz készült inkább a game