Dojcsák Dániel

Halo: Combat Evolved, itt is demó

A próba verzióban a játékosok nekimehetnek egy single player küldetésnek és multi csatákat is vívhatnak.

Azok a gamerek, akik még nem szerezték be a Microsoft új FPS játékát a Halo: Combat Evolved-et, most kedvet kaphatnak az újonnan megjelent demóban. A Microsoft tegnap kiadta a Bungie és Gearbox fejlesztésű science-ficton akció próba verzióját.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A demó, amiben az egyjátékos kampány küldetései közül a The Silent Cartographer című szintet teljesíthetjük letölthető tőlünk. A próba alatt ellenfeleink a plazmapuskát használó földönkívüli haverok lesznek.

Persze, aki jobban szeretne a földönkívüli haverok helyett a saját haverokkal néhány ütésváltást, annak sem kell csüggednie, hiszen a demo egy multiplayer térképet is tartalmaz, Blood Gulch névvel, ahol maximum 16 játékos csatlakozhat helyi hálózaton avagy online.
A multi részben lehetőségünk lesz kipróbálni a játékban gyakran előforduló járműhasználatot kezdve a Warthog terepjárójától, az idegenek által barkácsolt Banshee vadászgépig.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az októberi játékáradatban ez már nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó demó. Van, aki megjelenés előtt kedvcsinálónak adja ki, van, aki kiadás utáni vásárlásserkentőnek, mint a Microsoft, de egy biztos: ebben a hónapban dőzsölhetünk mind demókban, mind pedig teljes megjelenésekben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kispusi #6
    hello nekem az írja ki hogy nemtud memóriát felvenni ilyenkor mi van?
  • kriszt #5
  • kriszt #4
    szasztok.nem tudja valaki mit kell csinálni a második pályán????aki tudja az írjon a címemre: [email protected]
  • Mice #1
    meg is lepődtem volna ha menne a link...