Lionel

Warcraft III - gyűjtőknek

A Warcraft III megjelenésével egyszerre kerül a boltokba a szoftvercsomag limitált példányszámban kiadott extra változata. A Warcraft III Collector’s Edition valóban olyan értékes tartalommal rendelkezik, mely miatt az igazi játékosok számára kihagyhatatlan a speciális csomag. Megvásárlásával birtokunkba kerülhet egy könyv, egy DVD lemez, és egy különálló CD. A könyv betekintést enged a program fejlesztésébe, a DVD-nek köszönhetően megnézhetjük az újrakevert átvezető animációkat, a CD pedig a játék zenéjét tartalmazza. Az extra változat 2002 második felében jelenik meg, amikor a Warcraft III: Reign of Chaos is a boltokba kerül.

A The Art of Warcraft címet viselő könyv a BradyGames összeállítása. A játék minden egyes fejlesztési fázisát dokumentálták, egészen a kezdeti tervektől a megvalósulásig. A "behind-the-scenes" jellegű bepillantást a Blizzard csapat kommentárjai teszik színesebbé.

A hivatalos Warcraft III Cinematic DVD a Warcraft III összes átvezető animációját tartalmazza, digitálisan újrakevert, szélesvásznú formátumban. Ezen felül a Blizzard csapat is megszólal rajta, elolvashatjuk a programhoz írt forgatókönyvet és a Warcraft rajzasztalon készült, grafikai vázlatait is megnézegethetjük.

A limitált kiadású csomag tartalmazza még a Warcraft III Soundtrack CD-t, a Collector's Edition kézikönyvet, melyet a fejlesztők saját kezűleg írtak alá, és azt a négy posztert, melyen a fajok képviselői láthatóak.

A hírek szerint a Blizzard a jövőben több programját kívánja az egyszerűbb kiszerelés mellett extrákkal ellátott csomagban is kiadni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csacsis #16
    És még valami:
    Melyik a jobb és tartósabb:
    -A lassan elkészült BLIZZARD-os játékok
    vagy az instant WESTWOOD-os stratégiák?
  • Csacsis #15
    Üdv!
    D2-ről csak annyit, hogy a 68-as Sorcimat p2 celeron 450MHZ-en fejlesztettem ki kb55-ös szin tig 64, majd 128 Mb RAMmal, és egy 16 mb-s TNT1-el!
    64-megán néha leakatt,de a 128 mega mindent megoldott. És 1.00-1.09-ig minden Patch-el játszottam, ami a tört verzióval is ment.
  • CAD #14
    1.09 BW-hez, 1.09-nel tartanak D2-be, D1-be meg ennyinel sem... szal azert annyi patch nem volt. AZ 1.03-s dio2 patch, ami kb masfel honapra kiadas utan jott, szinte mindent problemat megldott.

    De hasonlisuk ossze mas jatekokkal: pl quake3 1 eve tartott 1.27-nel, vagy nezz meg barmi mast... nem kevesebb mashol sem, sokkal inkabb tobb.

    Ja es warcraft3 ultrazsíír!
  • Bucser #13
    "A kesesrol meg annyit hogy inkabb csusszanak mint egy szar bugos, kiegyensulyozatlan progit adjanak ki, mint ahogy jonehany mas ceg csinalja."

    Bocs de azért jocskán volt probléma a D2-vel is..... Pl. nállam egy 750-es PIII és GF2 GTS alatt ugy beszaggatott hogy azt sem tudtam, hogy mit csinálok aztán meg lerohadt a gépem mellesleg miután negyedjére gyilkoltam le diablot és nem adta meg a questet meg a cuccaokat és közvetlen utánna elszállt egy hibaüzivel kicsit bekattantam És nem tört volt a progi hanem eredeti.... És számold csak meg hány pocsot adtak már ki minden jatekukhoz? (kivéve Warcraft II). És a GAmplay-t mindig sikerül felboritani mert valami mindig tul tapos benne. Miért nem lehet normalisan kiegyensulyozni valamit?
  • mad mind #11
    Az Amazon nem küld Magyarországra játékprogramokat. A wiz 8-at próbáltam megrendelni tőlük és írták, hogy nem áll módjukban ebbe az országba küldeni.
  • misran #7
    Mostanaban ritkan jatszom, de nemreg megneztem a Warcraft III.-at. Kicsit feltem tole, mert a Dune es egyeb RTS jatekok 3D-s ujitasai eddig nem jottek be. Szerencsere csalodtam, a Blizzard meg mindig nagy hangsulyt fektet a jatszhatosagra es a design-ra. Sok a kezi rajz, a textturak szepek, nagyon orulok hogy ilyen lett. A Blizzard szamomra az esztetikus es jatszhato jatekok miatt etalon ceg. Remelem meg sokaig tartjak a szinvonalat es nem esnek abba a hibaba hogy elkapkodott csunya dolgokat adnak ki , igaz gyorsan. Csak igy tovabb!
  • Yeti #6
    Asszem a d2ot elfelejtetted. Most azt fogod mondani, hogy nem olyan "szart" vartal toluk, meg hogy ronda, marpedig masfel ev utan meg mindig nagyon sokan jatszanak vele, ami azert jelent valamit.
    A kesesrol meg annyit hogy inkabb csusszanak mint egy szar bugos, kiegyensulyozatlan progit adjanak ki, mint ahogy jonehany mas ceg csinalja.
  • I.C.ram #5
    pont a blizzard erdemli meg hogy rakoltsd a penzed??? aki a starcraft ota ertelmeset nem adott ki es raadasul azokat is 1-2 eves kesessel!!! pont EZ a ceg nem erdemli meg hoy tobbet kolts ra mint amennyit erdemel
  • Bucser #4
    Az Amazonon biztosan van valami lehetőség e rendelésre... VAgy a Blizzardnál....
  • b #3
    nem kell annyira felizgulni a collectors editionök nem szoktak kikerülni az usából. sajnos.