Lionel

Cratered - A nedves pokol

A pokol hideg és nedves. Legalábbis a Furious Entertainment szerint, akik hamarosan befejezik a Cratered nevű új, pergő akciójátékukat. A valós idejű 3D-s multiplayer szoftver a fejlesztőgárda saját motorját használja.

A stílusnak megfelelően nem bonyolították agyon a ránk váró feladatokat, ám a kihívás annál nagyobb lesz. Egy saját csapatot összeállítva kell felvennünk a harcot az ellenséggel, hogy elpusztítsuk a velünk szemben álló hajókat. A küldetések sikeres végrehajtása esetén pénzt kapunk, amiből erősebb harci bárkákat és fegyvereket vásárolhatunk magunknak. A Waterworld című filmet idéző kerettörténet szerint a Földet immár óceánok borítják, az értékes erőforrásokért pedig klánok harcolnak. Szám szerint két nagy horda áll egymással szemben.

A tervezett 25 szint mindegyike eltérő lesz, mind a hangulat, mind a feldolgozott téma tekintetében, de egy közös pont azért mindegyikben lesz: a design amolyan „Jules Verne a kiberkorban” stílust követ, amint az a mellékelt képeken is látható. A játék PC-s változata jelenleg fejlesztés alatt áll. Várhatóan 2002. negyedik negyedévében készül el. Jó hír viszont, hogy a játszható demo ezen a héten pénteken már letölthető lesz az Internetről. A Cratered egy- és többjátékos üzemmódot is tartalmaz majd, Internetes és LAN támogatással egyetemben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richie.g #4
    blöe
  • sanya_ #3
    konzolra elmegy de PC-re kevés lesz