Lionel

Új IL-2 Sturmovik képek

Az Ubi Soft Entertainment kilenc új képet jelentetett meg az IL-2 Sturmovik, második világháborús repülőgép szimulátor program végleges verziójából. A Maddox Games által elkészített játékprogram várhatóan november 20-án kerül a boltokba az Ubi Soft jóvoltából.


Az IL-2 összesen 31 orosz, német és amerikai gépet tartalmaz, különböző, a kornak megfelelő festéssel és felségjelzésekkel. A játékosok realisztikus és egyszerű repülési mód közül választhatnak, de akár kézzel is állíthatunk a rengeteg megjelenítésre, és a fizikai törvényszerűségekre vonatkozó lehetőségeken. Szembeszállhatunk ellenséges támadórajokkal, de földi célpontokat is megsemmisíthetünk. Az IL-2 különlegessége, hogy a felhasználóknak igen nagy teret enged arra, hogy saját küldetéseket, hadjáratokat hozzanak létre, vagy saját festést alkalmazzanak a gépeiken. A többjátékos mód maximum 32 embernek teszi lehetővé, hogy egymással harcoljanak, vagy 16-nak, hogy egymással együttműködve, közösen győzzék le a számítógép által vezérelt ellenfeleket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frenk #9
    És láss csodát...lesz benne olyan is, hogy egyikőtök a pilóta, a másik a lövész...
  • Flashy #8
    jo lenne ha lenne benne valami olyasmi, hogy ketten lehetne jatszani mint pilota es lovesz, mondjuk ket monitoron vagy ket, haloba kotott gepen. mert az nem tul realis, hogy amig a lovesz lovoldoz hatrafele addig a pilota nem lat elore ;)) jojo, van autopilota de az mas feeling lenne.
  • Frenk #7
    Ja...és ez nem lesz ám majd olyan "reális" mint mondjuk az EAW volt, amikor egy Messzerrel kiirthattál 6 Mustángot és 2 Mosquito-t...=))
  • Frenk #6
    Emberek...Ha tudni akarjátok, hogy "miből áll a játék", akkor húzzatok már el a hivatalos site-ra...De ide teszek egy kis ízelítőt...
    - repülhetsz német gépekkel:Me-109, FW-190, Ju-87...
    - oroszokkal: La-5FN, La-7, Yakok, Lagg-ok, Mig-ek, IL sorozat...
    - ülhetsz faroklövészként is...
    - stb..=)

    Szóval...kevés van mire fáj a fogam, de ez meglesz...méghozzá tisztán.
  • xtaki #5
    nekem nagyon bejott a prog...ezerrel zuhanok a stukaval es irtom az ellent ;)))
  • pite #1
    ez nagyon szép játék, már a demón is látszott hogy valamit letettek most az asztalra a maddox srácok
    negatívumként az irányítás nehézségét emelném ki, de ez lehet hogy megszokás kérdése... ugyan megfejelték autopilótával a repülést, de ha valaki a kormány mögött ül az már ne nézelődjön...
    már fenem rá a fogam:)