Lionel

Star Wars Galactic Battleground hamarosan

A LucasArts közleménye szerint lezárultak a Galactic Battleground fejlesztési munkálatai. A valósidejű stratégiai játék az Age of Empires sorozat számára készített motort használja, és ahhoz hasonlóan ebben is egy kiválasztott népcsoport, hadsereg vezetése lesz a feladatunk.


Lehetünk akár a Birodalmiak, a Lázadók, a Kereskedelmi Föderáció, a Gunganek, illetve még két faj vezetői is. Háborúzhatunk földön, vízen, levegőben, kihasználva a több mint 300 különféle egység képességeit. Természetesen LAN-on, vagy az Interneten keresztül valóságos személyek által irányított ármádiával is szembeszállhatunk.

Csatatérként hatalmas aszteroidák, városok, stb. szolgálhatnak, ahol elég hely van arra, hogy a szembenálló felek mindegyike maximum 200 egységet vonultasson fel. A Star Wars univerzum minden ismert és kevésbé ismert fegyvere bevethető lesz. A program érdekessége, hogy a LucasArts történelmében most először egy pályaszerkesztőt is mellékelnek a játékhoz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaYDaN #20
    Ez a game olyan mintha egy kiegészitő lenne a AOE2-höz. De inkább nem írok ilyet mert az sértés lenne az AGE-nek. Nem azért de semmi kreativitást nem láttok a Lucasarts-nál. Egy pozítívuma van talán csak az hogy Star Wars szereplők és egységek rohangálnak a térképen ,de talán már az sem. Maradjanak inkább a kalandjátékoknál DOTT, SAM&MAX, GRIM FANDANGO ki emlékszik már ezekre a gamékra pedig ezek voltak a királyok. Ezeknek volt hangulatuk és könnyen magával ragadta az embert persze csak azt aki kedvelte ezt a stílust.
  • _HABLA_ #15
    Hát nem egy age of empires az biztos! Én letöltöttem a demot és játszottam vele a neten egy ideig, de őszintén szólva jobbra számítottam. Annak ellenére, hogy szinte mindent tökéletesen átvettek az aoe-ből (pl itt a földeket R2-sek művelik, kész röhej!) megsem közelíti az eredetit. A grafika olyan amilyen, az épületek nehezen felismerhetőek (legalábbis elsőre) szerintem túl csicsás, de a legidegesítőbb dolog számomra, hogy szinte kizárólag ranged unitok vannak a játékban és, hogy a parasztokon nem látszik, hogy dolgoznak-e, én elfogadom, hogy egy robot nem csapkod fejszével a kezében, de azért legalább mozoghatna, apropó mi a faszt kezdenek a robotok a fával?? Meg mi az a zöld meg az a lila takony amit bányásznak? Kicsit kreatívabbak is lehettek volna az alkotók. Azonkívűl lehet, hogy ezt ugyan még kicsit korai megítélni, de szerintem a légi egységek túlzottan erősek, átrepülnek a falak, az erdők meg az épületek fölött és az földről szinte elpusztíthatatlanok, legalábbis én ezzel az egy unittal minden meccsemet megnyertem a zone-on. Meg aztán a parasztok túl nagyok, nagyobbak mint a legtöbb katona, amikor meg egy pöcs R2-es elmegy dinóra vadászni az még viccnek is rossz. A hangok sem tetszettek a játékban, sőt kimondottan idegesített az a sok éles csattogás meg csipogás.
    Persze lehet, hogy a játék mégsem lesz rossz, csak éppen nekem nem fog tetszeni mint még ahogy egyetlen űrstratégia sem tetszett.
    Végül egy kérdés azoknak akik szerint a 2D-t ma kiadni ciki: mondjatok csak egy stratégiát amelyben a 3d-s egységek jobban néznek ki mint az age of empiresben 2D-sek! Letöltöttem az Emire Earth-t és szerintem egy katasztrófa, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a stratégia csak egy kis kirándulást tesz most a 3D-ben és hamarosan visszatérnek a régi megoldáshoz ugyanis ez szerintem nem hoz semmiféle előrelépést.
  • Bith #14
    Én nemtom, de a demóját megnézve a hányinger kerülgetett. Remélhetőleg az nagyon messze áll full játéktól (mondjuk nem hinném :((), mivel az alapján még letölteni sem éri meg, nemhogy megvenni. Valami vérgagyi és nagyon ronda volt, pálcika emberek futottak (kb. 250km/h-val), 2 fázisból meganimálva a lábuk, jól.
    HSzal, ha olyan, mint a demója volt, akkor messzire kerülendő, hogy ne legyen mégegy nagy csalódás belőle.
  • Kis-Bob #12
    Nem a legjobb, de Star Wars fun-oknak tökéletes.