ZAX

Játékhírek röviden

Iron Dignity képek

Az Iron Dignity a TopWare fejlesztőinek 3D-s akció elemekkel bíró taktikai/stratégiai játéka, amely minden cécó nélkül a harc közepébe dobja a játékost. Mi egy speciálisan kiképzett alakulat tagja vagyunk, feladataink között titkos információszerzés, túszmentés, harci bevetések szerepelnek. A küldetések nem lineárisak, a sokféle cél sikeres vagy sikertelen teljesítése globális méretű következményekkel járhat - a történetre is. Az Iron Dignity-t a TopWare Interactive adja majd ki 2001 tavaszán.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Battle for Naboo képek

A LucasArts új képeket tett közzé a Star Wars: Battle for Naboo PC-változatából. A Battle for Naboo-ban változatos Star Wars-os járművekben, különböző terepeken kell megküzdenünk a Kereskedők Szövetségének egységeivel, harci droidokkal, robotokkal, AAT-kkel. A több mint 15 pályán a filmekből már ismerős, és még soha nem látott helyszíneken folyik majd a légi, földi vagy űrcsata. A Nintendo 64-es verzió kritikáira hallgatva a PC-n már nagyobb felbontással, jobban kidolgozott textúrákkal és egy teljesen új kezelőfelülettel találkozhatunk. A Star Wars: Battle for Naboo-t a Factor 5 fejleszti, és márciusban fog megjelenni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!



Project Eden képek

A Core Design által fejlesztett sci-fi akció/kalandjátékról vannak új képeink.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Hidden & Dangerous 2

Az Illusion Softworks csapat alapú taktikai játékáról is új képek láttak napvilágot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Hidden & Dangerous 2 az RTS kategória nem hagyományos elemeit, az akciót, és a taktikázást ötvözi egységgé. A vadonatúj Insanity 2 engine biztosítja majd a játék valós idejű 3D-s grafikáját. Az újdonságai közül néhány: real-time árnyékok, a testek valódi fizikája, deformáció, végre átlőhetjük a tárgyakat, szétrombolhatjuk a környezetet. Megjelenés: az év elején.



Új Venom movie

A GSC Game World futurisztikus FPS-éről, a Venomról van egy videónk: Movie



Új Undying trailerek

3 trailert találhattok itt az Unreal motorjára épülő horrorshooterről, a Clive Barker's Undying-ról. Talán nem mindenki tudja, de a fejlesztést személyesen Stephen King felügyeli...

Trailer 1
Trailer 2
Trailer 3



Warcraft III előzetes

Nem tudom, be kell-e mutatnom valakinek a Blizzard régóta készülődő, várva-várt játékát, a Warcraft III-at? A fejlesztők persze jól tudják, hogy ha már a határidőkkel hadilábon állnak, legalább az ilyen trailerekkel hűteni kell a bőszen várakozó tömeg indulatait. :)

Warcraft 3 Trailer

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!