Spencer

Warlords: Battlecry II részletek és képek

Az Ubi Soft és a Strategic Studies Group bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll a Warlords: Battlecry második része. A játék a valósidejű stratégiák és RPG-k egyedi ötvözete, melyben főszerepet a játékos állandó hőse játszik. A karaktergenerálással készített hősünket csaták tucatjain keresztül vezetve tudjuk fejleszteni, új varázslatokra, képességekre tanítva meg.

A fejlesztők nyilatkozata szerint a második részben teljesen új hadjáratstruktúrával találkozhatunk, továbbá 60 új egységgel a meglévőek mellé, és természetesen egy tucat új épülettel is. A nyilatkozatokból kiderült, hogy a program egyik fő újdonsága a mesterséges intelligencia, amely az alapoktól újra lett írva.

"Az SSG-nek sikerült a játékélményt tovább fokozni, még hatékonyabb AI-t készíteni, és tovább javítani a már eddig is szép grafikát. A pályamotor teljesen új, amely lehetővé teszi egyedi pályaelemek elhelyezését, és a pályák egyedivé szabását. Az új rendszer lehetővé teszi sokkal látványosabb grafikai effektek kivitelezését is, pl. szebbek lesznek a varázslatok, és az öldökléssel kapcsolatos jelenetek. Az új AI minden eddiginél gonoszabb lesz, az AI játékosok különféle stratégiákkal, személyiséggel lesznek felruházva, sőt lehetőség lesz arra is, hogy az Internetről AI játékost tölthessünk le." - nyilatkozta Dexter Chow a cég egyik frontembere.

A program jelenleg béta-teszt fázisban leledzik, megjelenés tavasszal. Bővebb infó a hivatalos honlapon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ocsi0014 #6
    Nektek hányas szintű kariitok vannak?
  • Flashy #2
    hat most mar kezd egy kicsit nagy tomeg lenni az RTS-piacon. a sok huje gamernek meg mindig van ereje jatszani veluk? nekem mar nincs.