ZAX

A sztárok játéka: Rock Manager

A Rock Manager új színfolt a menedzselős programok világában: egy teljesen névtelen rockbandát kell a csúcsra vezetnünk benne. Menedzserként az irányítás a mi kezünkben központosul – színpadi tervezés, image-kialakítás, a helyi rádiók megvesztegetése stb. mind a mi feladatunk és kötelezettségünk lesz.

A Rock Manager sajátos pályáin például olyan feladatokat kaphatunk, hogy a helyi multimilliomos keresztapa félig néma, botfülű és kapafogú leánykájából sikeres énekesnőt faragjunk, ha viszont ez nem sikerülne… A humort sem nélkülöző játékot a műfajban megszokott, statikus menürendszeren keresztül irányíthatjuk, amelyet a készítők rajzfilmszerű képekkel próbálnak kicsit feldobni.

Az ötlet jó, egyedisége miatt azonban az októberi megjelenésig kár lenne nyilatkozni róla, mindenesetre nem tartom valószínűnek, hogy a Rock Manager forradalmasítani fogja a PC-s játékipart.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Help17 #10
    Nekem se megy, még a demo se:((((
  • Srep #9
    SEGITSÉG, valaki játszott már ezzel? Nekem még a demo sem akar menni mindig elszáll runtime error-al, már három gépen is probáltam és nem tudom mi a gond.
  • Sephi #6
    Jaja aszt en is ismertem:) NMah meglassuk!