ZAX

Új Lord of Destruction képek

Új képeket tett közzé a Blizzard a Diablo II készülődő kiegészítőjéről.

Klikk ide!   Klikk ide!

Az első képen egy Assassin magas szintű Minotaur Demonokkal, néhány Moon Lorddal néz farkasszemet. Ezek alapvetően barbárszerű szörnyek, nagyok, erősek és jól forgatják a fegyvereiket, sőt, akár kettővel is nagyon hatékonyan képesek egyszerre támadni. Néhány Yeti-hulla is hever a földön, a színhely egyébként az Act Five egyik későbbi pályáján lévő jégbarlang. Az Assassin körül látható három kék vonás azt jelzi, hogy a karakter által éppen használt Blade of Ice skill teljesen feltöltődött állapotban van. A Moon Lordok körül látható aura a barbár Frenzy képességre utal, amit sok szörny képes alkalmazni, hogy a sikeres ütésekkel extragyors támadásokat hajthasson végre.

A második képen ugyancsak jégbarlangban vagyunk, az egyik Moon Lord (fölül) épp egy sikeresen bevitt ütést kapott, amihez jött a teljesen feltöltődött Blade of Ice hatása. Látszik a szörny melléből fakadó vérzés, rajta egy kis kék fénnyel (fagyás), és valóban hátra is tántorodott a lény.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Assassin skillek: a bal gomb a Blades of Ice (18-as szint kell hozzá) nevezetű skill, amely fagysebzést okoz, hátraveti az ellenfelet, illetve meg is fagyasztja őt. A jobb gomb pedig a normális támadás. A többi képhez túl sok okosságot nem tudok hozzáfűzni - hülyeséget meg nem akarok - úgyhogy mindenki maga dolgozza fel őket. :)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Killgore #3
    Hinnye már 4 éve lejárt, de még mindíg jó :D
  • Laalee #1
    hinye joleszez