Ötvös Tibor

Március a Switchről és a Mass Effectről szól

A játékvilág márciusban biztosan a Nintendo új konzoljáról és a Mass Effect Andromedaról szól majd.

A márciusi hónap kimondottan tartalmasnak tűnik annak, akit kicsit is érdekel a játékok világa. A Nintendo Switch ugyanis berobban a piacra és a hónap első felét szinte teljesen le is foglalja a játékai megjelenésével. A leosztás pontosan így néz majd ki: 2-án érkezik a logikai Snipperclips és a Super Bomberman R. Majd 3-án érkezik az igazi áradat (és ekkor jön a Switch is Európába): a szatirikus puzzle, a Human Resource Machines, a Square Enix RPG-je, az I Am Setsuna, a PC-re már elérhető Little Inferno és a logikai World of Goo. De akit nem érdekel az új konzol, az sem panaszkodhat.

1-én érkezik az év legjobbjának kikiáltott Horizon: Zero Dawn, melyben egy törzs tagjaként kideríteni, milyen titokzatos erő végzet társainkkal. A grafika a látottak (és az előzetes kritikák) alapján szemkápráztató lett és már alig várjuk, hogy kipróbáljuk a végterméket. 7-én egy, már általunk előzetesen tesztelt alkotást kapunk, azonban a Ghost Recon: Wildlands nem lesz ott 2017 legjobbjai között. Szintén ezen a napon jön PC-re az Ultimate Marvel vs Capcom 3, mely kínál pár új karaktert az eredetihez képest.


Március 23-án aztán megjön az év egyik legjobban várt játéka, a Mass Effect Andromeda, melyhez nagyon nagy elvárásokat fűz mind a kiadó mind pedig a rajongók. Volt szerencsém 4 órát eltölteni az új világban és azt kell mondanom, hogy a rajongók nagyon elégedettek lesznek majd. Bár a szereplők újak, de a hangulat a megszokott magas színvonalat képviseli. 24-én jön a konzolos Dreamfall Chapters és a Toukiden 2. Mindkét cím rétegjátéknak nevezhető, így feltehetően nem kerülnek fel az eladási listák tetejére.

A hónap végére két cím maradt: a klasszikus FPS-elemeket kínáló Strafe és a Dark Souls III: The Ringed City. Mindkettő március 28-án jelenik meg. Várható még a The Walking Dead harmadik évadának újabb fejezete, azonban az epizód nem kapott még hivatalos dátumot, így csak itt a végén említeném meg. Április pedig szintén kicsit visszafogott lesz, hiszen jelen állás szerint a Syberia 3 és a felújított Bulletstrom kerülnek a boltok polcaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zola2000 #9
  nem tudom majd meglátjuk

  nekem volt GBAm, DSem, PSPm, PS vitám, 2DSem, és switchet is veszek majd valamikor, a hardver a mai konzolokkal összevethető tehát valamennyivel gyengébb graffal ugyanazok a játékok lehetnek az ember zsebében mint nagygépen:

  http://www.trustedreviews.com/opinions/nintendo-switch-vs-ps4-and-xbox-one
 • attes #8
  A Wii-U eléggé behasalt.
  Mondjuk azután, hogy teleöntötték a világot a Wii-vel, ami kb telefon hardveren telefon játékokat futtatott.
  A legtöbb embernél a polcon porosodott, mert mikor elő akarta volna venni, akor állhatott nek pl 6db elemet tölteni.
 • zola2000 #7
  Miből gondolod hogy 65 millió 3DS után (és a 3DS ma is jól fogy) hasalni fog egy annál szerintem sokkal jobb gép?
 • etniez #6
  Tartok tőle, hogy a switch hasalni fog.
 • zola2000 #5
  oké, ps vitára készült alapból, ezért technikailag nincs csúcson (bár annyira nem gáz) és nagyon japános ez nyugaton negatívum, kelet ázsiában pozitívum -> összességében világszerte nem rétegjáték a toukiden, csak itt fog kevesebb fogyni, ezért jött a japán és kínai verzió után utoljára az angol verzió, de lényeg hogy itt lesz.
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.02.27. 17:33:15
 • zola2000 #4
  Az open world akciójátékok ma már rétegjátékok lettek (toukiden 2) ? Ez új.
 • Totti5 #3
  "Ghost Recon: Wildlands nem lesz ott 2017 legjobbjai között"

  Csak nem végig lett játszva már,