Ötvös Tibor

Mass Effect: Andro­meda - a kolonizáció a központi téma

A jelek szerint a kolonizáció lesz a Mass Effect: Andromeda központi témája, ám ezúttal mi leszünk az idegen hódítók.**** A BioWare gőzerővel fejleszti a Mass Effect sorozat következő részét, mely nem az előző trilógiát folytatja, hanem egy teljesen új vonalat indít el. Az Andromeda kapcsán eddig is elég sok értesülés derült már ki, ezek többsége azonban még nem kapott hivatalos megerősítést. Így még mindig pletykaként kell kezelni, hogy "Pathfinder" Ryder családos ember lesz és ez komolyan befolyásolhatja az erkölcsi döntéseinket és azt is, hogy minden egyes karakter jetpack-kel a hátán indul harcba.

Ma pedig újabb információk jelentek meg a programról és bár ezúttal egy hivatalosnak tűnő kérdőív kapcsán indultak el a találgatások, de mégis érdemes pletykaként kezelni a dolgot. A NeoGAF oldalára felkerült papírokon érdekes leírás olvasható, mely az Andromeda rövid szinopszisának is tekinthető. A szöveg alapján a program a Tejúttól messze található Andromeda-galaxisban játszódik, ahol az emberiség új otthont próbál találni magának.


Éppen ezért most mi leszünk a semmiből felbukkant hódító idegen faj és természetesen a helyiek többsége próbál majd megállítani minket. Mindezt a legkeményebb és legbrutálisabb faj vezetésével képzelik el az őslakos fajok, de szerencsére akadnak olyanok, akik eme világban is elnyomva élnek/éltek és ezért csatlakoznak hozzánk. A leírás alapján az Andromeda teljesen nyitott világot kínál, melyben szabadon haladhatunk és mi választhatjuk ki azt is, hogy mikor melyik bolygóra szállunk.

Űrhajónk teljesen más lesz, mint a Normady volt. A Mako látható lesz a hajó rakterében, de kapunk még egy tárgyalót is, ahol a küldetések között tanácskozhatunk társainkkal. Továbbra is lesz lehetőségünk a kijelölt területekre Fast Travel módban eljutni, de az igazi kapitányok maguk, FPS nézetben irányíthatják a hajónkat. Lesz egy részleg a hajón, mely a Pathfinder's Quarters nevet kapta és itt olyan fajok lesznek elszállásolva, akik új hont keresnek saját népük számára. Reményeink szerint a BioWare az E3-on hivatalosan is bemutatja a címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsusensei #6
    "Ryder családos ember lesz "
    Neeeh annyi h n7-es "kedvcsináolóaztahűha" vidiben volt egy kis kép ahol apuka két kölökkel van (lány és egy fiú) .
    szerintem inkább az valószínű, hogy az egyik gyerek szerepét töltjük be talán apuci után eredve vagy kitudja.. de mivel lehet női karid is (ez tuti mert..bioware) illetve románcok.. kizárt dolog, hogy ennyire ránk erőltetne egy apukát.
    kép alább megtekinthető itten :

    http://www.cinemablend.com/images/sections/99357/_1447694493.jpg

    A cikkbe ha már eleve megjegyzi mondatonként, "ez csak találgatás" akkor a családos apuka mondathoz egy LEHET szócska elférne.
    Utoljára szerkesztette: Zsusensei, 2016.05.01. 22:32:53
  • Vata111 #5
    Mondjuk ennek akkor lenne értelme, ha valamelyik relé meghibásodása miatt kerülne át egy nagyobb brigád abba a bizonyos másik galaxisba. Egyirányú út, csak oda.
    Ott meg amolyan Battlestar Galactica módjára menne a kutatás a lakható bolygók után.
  • CairoJack #4
    "Ryder családos ember lesz..." - Az azért elég nagy szopoda lesz... bár ha ez csak a játék vége vagy közepe felé realizálódik, mondjuk abban, hogy feleségül vehetjük kedven asszárinak, akkor annyira nem gáz :):)
    Ellenben ha ránk erőltetnek egy tenyeres-talpas földtúró parasztlányt, az első dolgom lesz megcsalni, és kilőni a légzsilipen. Gondlomom elég sok renegade pont jár majd érte, de egy asszári szeretőért bármit megtesz az ember, ugye. :)

  • cateran #3
    Hmm, no es a Reaperek amolyan istenes nepirtasa utan egesz pontosan hogy-hogy nem ferunk el a mi galaxisunkban? Azert olyan sok ido nem telhetett el, figyelembe veve, hogy kb ugyanaz a technologia amit hasznalhatunk...
  • Ender Wiggin #2
    "Ryder családos ember lesz és ez komolyan befolyásolhatja az erkölcsi döntéseinket és azt is"

    Ezt elég nehezen hiszem el, totális öngól, mert a játékos elbukja a szabadságot, a befolyás nélküli döntést. Én még mindig reménykedem, hogy ez a sok baromság csak ködösítés, mert már az Androméda, mint helyszín is jó nagy ****.
  • Vata111 #1
    Tehát aki elnyomva él, az csatlakozik a hóditókhoz? Cortez rulez..