Ötvös Tibor

A jövő zenéje...

... azaz összegyűjtöttük azon címeket, melyekkel kapcsolatban azt gondoltuk, hogy idén már játszhatunk vele, de várnunk kell egy évet.

Az Uncharted 4: A Thief's End nem jelenik meg PC-re és éppen ezért bizonyos tekintetben kakukktojásnak is felfogható, azonban aki játszott már a Naughty Dog alkotásával, az tudja, hogy Nathan Drakle kalandja pazar és mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálni. Sajnos az idei visszatérés már biztosan nem jön össze, pedig abból amit eddig láttunk simán megadtuk volna a PS4-es címnek az Év legszebb alkotása díjat. És az eddigi három részből kiindulva a játékmenettel és a sztorival sem lesz gond.

A Homefront: The Revolution nagyon hosszú vajúdás végén jelenik majd meg - már ha egyszer végre eléri azt a fázist a program. A Crytek Studios UK a Deep Silver logója alatt adja majd ki az alkotást és reményeink szerint megéri ez a hosszas várakozás. Az eddig látottak alapján felemásak az érzéseink de ha hangulatban hozza a csapat ezt a szabadságharcos hangulatot, akkor még kellemes meglepetést is okozhat a projekt.


Számomra a legnagyobb hiányérzetet a Dead Island 2 okozta. No nem azért mert a Techland által készített korábbi két rész akkora örömet okozott (nem igazán értettem a nagy őrjöngést ami körülötte volt). Sokkal inkább a fejlesztőváltás keltette fel a figyelmemet. A Yager csapata a Spec Ops: The Line-nal nálam nagyon betalált és éppen ezért kíváncsi voltam, hogy vajon egyszeri szerencse volt ez vagy tényleg tudnak a srácok. Sajnos ez nem most fog kiderülni, hiszen a Deep Silver kidobta a csapatot, mivel nem tudták összeegyeztetni az elképzeléseiket. Kár, nagy kár.

A Hitman szintén idén kellett volna, hogy megjelenjen. Azonban az IO Interactive végül áttolta a premiert jövőre, ráadásul epizodikussá tette az alkotást, legalábbis a helyszíneket tekintve. Eme új metódus miatt kíváncsian várjuk a 47-es ügynök visszatérését. Szintén fájó az XCOM 2 csúszása, melyet már novemberre ígértek a boltok polcaira, ám végül csak február elején kapjuk meg a programot. Az indok a szokásos "idő kell a finomításokra" frázis, szóval csak reménykedni tudunk, hogy nagyjából két hónap múlva tényleg visszatérhetünk az idegenek inváziójának világába.

Melyiket sajnálod a legjobban?
  • Uncharted 4
  • The Division
  • Banner Saga 2
  • Hitman
  • XCOM 2
  • Homefront
  • Dead Island 2
  • Egyikért sem kár
Talán keveseknek hiányzik, de a Banner Saga 2 is az idei év telére lett ütemezve, most azonban a majd "2016 első negyedévében" címkével van ellátva a remek program folytatása. Elég tág meghatározás és sajnos alig-alig hallunk valamit a program felől, de reméljük a legjobbakat. A végére pedig nem is maradhat más, mint az egyik nagy késő, a Tom Clancy's The Division ami nagyon sokat ígér, ám a jelek szerint ahhoz, hogy mindezt be is tartsa a Ubisoft, még sokat kell várni. Persze ha mindent sikerül belezsúfolni a címbe, akkor megéri a csúszás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Serutekin #5
    wow :) örülök hogy sok xcom rajongó van rajtam kívül :)
  • Ender Wiggin #4
    Azért nem sok SC2-vel vetekedő minőségű akció strat van. Sőt, talán nincs is. Meg a sokmilliós ázsiai tábor, meg a pénzes bajnokságok. Etalon ez a javából. Az átvezető animációk minősége is az. Az első két játék pedig minden tekinetben szinte tökéletes. A harmadik sajnos gyengus (unalmas, repetitív és érdektelen), de ha egy gigajátékként adják ki, akkor azzal együtt lenne etalon. A fenti lista viszont tényleg a "kit érdekel" kategória.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.12.20. 07:22:13
  • Sir Cryalot #3
    Starcraft is a Brood Wartól lett etalon, az SC2 meg még mindig nem az, persze amennyiben itt címekről készülnek az értékelések és nem játékokkal játszanak hanem játékcímeken rohannak végig, úgy érthető a cikk.
  • Sir Cryalot #2
    Ha azt nézzük hogy a new vegas-ból mit hoztak ki a modderek (lásd lentebb), akkor még a Fallout4 is nyugodtan idesorolható (jövő zenéje), főleg hogy gondolom nem lett lezárva, és rendes new game plus sincs benne, holott pl. Borderlands1 a "new game 2 plus " és 3. DLC kinntlétekor kapcsolt igazán etalon módba.


    ...és mint nemrég kiderült az xcom2 újításai külsőségek, azaz megint a modolás lesz az érdekes (pc-n), nem a kozmetika és a giccs, mindenesetre az egyik legjobb mod alapanyag az xcom, long war modtól rpg-bb egy taktikai játék mint a divatos akció rpg-k zöme , szóval le a kalappal.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.12.16. 02:57:34
  • Fbn Lx #1
    csak a banner saga érdekel ezek közül, az első rész király volt