Ötvös Tibor

The Incredible Adventures of Van Helsing - Final Cut


Egy csomagban érhető el a The Incredible Adventures of Van Helsing összes része és ezt bizony érdemes beszerezni.

Őszintén meg kell mondanom, hogy az én életemből kimaradt a The Incredible Adventures of Van Helsing sorozat. Nem azért mert nem tetszett a műfaj, hanem egyszerűen nem jutott rá idő. Éppen ezért jött kapóra a Final Cut kiadás, melyben rögtön mind a három epizódot megkaphatjuk és ez a hozzám hasonló gamereknek nagyon jól jött. A Neocore Games franchise-a ugyanis nem maradhat ki egyetlen, az RPG-ket kicsit is kedvelő rajongó repertoárjából.

Az, hogy mindhárom rész megtalálható a Final Cutban azt is jelenti, hogy több mint 50 órás tartalmat kapunk ami azért nem rossz. A sztori szerint hősünk kísérője, a kísértet Lady Katarina oldalán indul Borgovia földjére, ahol őrült tudósok ténykedése miatt kezd felborulni az évszázadok alatt kialakult egyensúly a szörnyek és a halandók között. Persze a három részes sztori tartalmaz pár csavart, de túl nagy meglepetésekre ne várjunk.



Induláskor kiválaszthatjuk a 6 kaszt közül a számunkra legszimpatikusabbat és mivel nincs túl nagy különbség közöttük, így valóban csak az számít, milyen játékstílust szeretnénk követni a későbbiekben. A fejlődési rendszer is jó, ráadásul lehetőségünk van a későbbiek folyamán vissza is vonni olyan döntéseinket, melyek végül még sem voltak szükségesek és helyette a karakterünkhöz jobban passzoló vonalon haladni tovább.

A grafika szintén jó, mondjuk ez az ingyenesen letölthető nagyfelbontású textúrákat tartalmazó pakknak köszönhető. A töltési idő csak első alkalommal sok, a játék közben azért jóval kevesebbet kell várakozni a következő szakaszra. Lehetne még sokat írni a The Incredible Adventures of Van Helsing - Final Cut kapcsán, de aki már korábban megvette a részeket, az biztos most is tesz vele egy kört (hiszen ingyenesen szedheti le). Aki pedig hozzám hasonlóan eddig kihagyta, annak a Final Cut remek alkalom lesz eme hiányosság pótlására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Nem vesztettél semmit... borzalmasan rossz játék, nézzünk szembe azért ezzel... XD