Ötvös Tibor

Januárban a GTA 5-ről szól minden


Januárban érkezik a PC-s Grand Theft Auto 5, mely valószínű uralni fogja a piacot.

Decemberi pihenőnk után kezd beindulni majd a PC-s piac januárban. Ez pedig egyetlen címnek lesz köszönhető: Grand Theft Auto 5. A Rockstar Games alkotása végre számítógépekre is megjelenik, ráadásul a feljavított, FPS-móddal megtámogatott változatot kapjuk, ami - túlzás nélkül - új szintre emeli az egész projektet. A játék január 27-én jelenik meg. De azért előtte is lesz mire figyelni.

A Warhammer Quest a szinte mindenki által ismert Warhammer-univerzumban játszódik és a klasszikus papír alapú RPG-t próbálja meg átültetni a monitorokra. Sajnos mivel az alkotás már mobilikon elérhető, így azt kell mondanunk ez nem nagyon sikerült neki. A megjelenés 7-én esedékes.

Ezután elég nagy szünet következik (bár tippünk szerint a TellTale Games ide biztos beszúrja a Minecraft első fejezetét vagy éppen a Trónok harca - Tales from the Borderlands második epizódjait) és 23-án érkezik a Saints Row: Gat Out of Hell. A program éppen olyan őrült lesz, mint az eddigi részek és mivel már elég sokat foglalkoztunk ezzel a sátáni lagzival, így most kihagyjuk.


27-én ugye a GTA 5, míg 29-én jelenik meg a Heroes of Might & Magic 3: HD Edition. A feljavított grafikával rendelkező stratégia bizonyára sok rajongó szívét dobogtatja majd meg, még ha lehúzásnak is tűnhet a HD-feldolgozás. Azonban vannak olyan alkotások, melyeknél valamiért még örülünk is ennek az új kiadásnak és számomra a HOMM 3 ezek közé tartozik.

30-án pedig az agyatlan kaszabolás hívei örvendezhetnek. Ugyanazon a napon érkezik ugyanis két alkotás is: a Dynasty Warriors 8 Empires és a Dynasty Warriors 8: Legends. Nem is érdemes velük túl sokat foglalkozni. Aki nem ismeri úgysem fogja most megszeretni (sajnos a széria évek óta komoly minőségromlást könyvelhet el), aki pedig kedveli az beszerzi mindkettőt.

Február pedig szintén komoly sikereket tartogat. Csak pár cím a teljesség igénye nélkül: Resident Evil: Revelations 2, Total War: Attila, Evolve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #17
  Konzolon brutális eladásokat produkált már a PS3/X360 kiadáskor is. Valószínűleg PC-n is uralja majd az eladási listákat. Hozzáteszem, jogosan, az alapján, amit eddig láttam belőle, illetve az előző részek alapján.
 • Zombee #16
  Keress rá az ismert hazai nagy torrenten a Dragon Age 3-ra! Az Origin emulációja pedig a GTA5 esetében aligha fog működni, bár valami hasonlót a steam-el is kezdhetnek, de valószínűleg ugyanannyira lesz csak sikeres. Pár éve is volt valami játék, amivel nagyon sokáig nem boldogultak a crackerek. Diablo 3-at sem tudsz játszani otthon törve.
 • Ender Wiggin #15
  A GTA-ba pont nem hiányzott a belső nézet...
 • yesname #14
  Nem a Denuvot törték fel. Azt nem sikerült még mindig. Az Origint emulálják vizsgált adatforgalmak alapján, ami mint tudjuk nem jött össze nekik teljesen. Ha úgy lenne ahogy mondod, már a többi Denuvos is fel lenne törve.
  Az lesz majd a jó amikor az Origint magát is levédik a Denuvo-val. :D
  (Persze előbb-utóbb lehet a Denuvot is feltörik, de itt nem ez történt.)
  Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.29. 22:44:19
 • Renátó1985 #13
  Ja, addig ment a sírás, hogy végül kiadják, de a Red Dead Redemption soha nem jött és nem is fog, de a 2 sem. Azért azt a másfél év késést se felejtsük el a GTA 5 esetében :D. Kíváncsi leszek az eladásokra, eddig 34 milliót adtak el konzolokra.
 • Tarathiel2 #12
  A Dragon Age 3 is denuvos, és már megfeküdt a crackerek előtt. Kicsit tovább tartott, de nincs lehetetlen törés. Az ottani tapasztalatokat felhasználva a GTA5 gondolom jóval gyorsabban fog menni.
 • bakkerman #11
  ha lehet hinni a denuvos híreknek akkor nemnagyon fogja uralni a warez piacot a gétéa5
 • RAZOR27 #10
  már látom páran válaszoltak, szóval nem csinálok segget a számból, csak annyit mondok, hogy pár évente előkerül pár brutál DRM cucc és minden alkalommal csak az bizonyosodott be, hogy nem a warez miatt megy sz@rul az eladás (már ha úgy megy, várjuk ki mi lesz.)
 • Ra1n #9
  Pc-vel rendelkezem azon játszom főként de ettől még senem dogma senem ezeréves hülyeség,ez tény. MINDIG tizedannyi fogy pc-n és tízszerannyi a warez. Akármilyen jó a cím. Az egyetlen ami valóban komoly eladásra képes az az online-hoz kötött játék....
 • Serutekin #8
  Amelyik játéknak jó a multija azt megveszik. Ennyi...