Ötvös Tibor

Októberben érkezik a F.E.A.R. Online

Október 17-én jelenik meg a Steam oldalán a F.E.A.R. Online, mely a fő sorozat kimondottan multira építő mellékága.

Tavaly nyár óta nem nagyon lehetett hallani a F.E.A.R. sorozat mellékágáról, mely kimondottan az online játékra készült. A koreai InPlay Interactive fejlesztésében készülő és az Aeria Games gondozásában október 17-én megjelenő F.E.A.R. Online a második játék története után veszi fel a fonalat és a Left 4 Dead-sorozathoz hasonlóan négy játékos harcolhat egymás mellett, vállvetve.

Visszatér a F.E.A.R. 3 Soul King módja is, melyben szellemként mászkálhatunk a pályákon és a különböző ellenfeleket megszállva szállhatunk be a harcba... ezúttal az ellenkező oldalon. Azonban ha úgy akarjuk, akkor a kommandósoknak is segíthetünk és irthatjuk az ellenfeleket is. Amint ebben a formában ér utol minket a halál, visszatérünk a szellem testbe. Ha szellemként veszünk oda, akkor azonban az addig összegyűjtött pontjaink felét elveszítjük.


Emellett azonban kapunk még jó pár Deathmatch-módot is, melyek köre természetesen az idő múlásával bővülni fog. Ráadásul elméletileg a rajongók is készíthetnek saját térképeket, melyeket aztán megoszthatnak a többiekkel. Azt még nem tudni, hogy ismerős arcokkal találkozunk-e vagy sem, de reményeink szerint azért valami kapcsolódás lesz még a sztorin felül is.

Ha pedig a F.E.A.R. Online sikeres lesz, akkor talán a valódi negyedik, vérbeli F.E.A.R. játék is megjelenhet egyszer. Talán azt majd megint a Monolith készíti és a remek Middle-earth: Shadow of Mordor illetve a közepes Gotham City Impostors után egy újabb műremeket tesznek le az asztalra. De ébredjünk az álmunkból, hiszen míg ez nem valósul meg, addig marad a F.E.A.R. Online.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakvarnyu #3
    Az első rész multija nem volt rossz pedig.
  • Szikorarobi #2
    Miért lenne pont ez a kivétel?

    Szoval eddig az osszes multi bukas volt. Valahol olvastm hogy amelyk jol sikerult azon szoktak jatszani paran. Vagy csak almodtam?

  • Józsibácsi #1
    És bukni is fog. Ez az online game dömping, már évek óta bukásra ítél szinte minden próbálkozást... Miért lenne pont ez a kivétel?