Ötvös Tibor

Bemutatkozott a The Incredible Adventures of Van Helsing III

Kölnben kint volt a The Incredible Adventures of Van Helsing III, mely méltó lezárása lesz a hazai trilógiának.

A hazai játékgyártás kiemelkedő alkotói közé tartoznak a Neocore Games munkatársai, akik folyamatosan jelentkeznek az újabb és újabb alkotásokkal (csak a flippereket gyártó Zen Studios veheti fel mennyiségben velük a versenyt). Az elmúlt években a Dracula mítoszt alapul vevő The Incredible Adventures of Van Helsing sorozattal foglalkoztak, mely hamarosan trilógiává bővül és ezzel egyébként le is zárul a franchise ezen ága.

Korábban már jelezte a csapat, hogy Kölnben két játékot is lelepleznek és ezek közül az első, a Deathtrap - Monster Training Academy kezdő képsorai már az expó előtt kikerült a netre. A The Incredible Adventures of Van Helsing III azonban kibírta és csak mot, pár nappal a Gamescom után lehetett látni az első fotókat és előzeteseket a programról.



Aki nem ismerné a Van Helsing sorozatot, annak következzen egy rövidebb összefoglaló. A The Incredible Adventures of Van Helsing hőse a Bram Stoker könyvben megismert Abraham Van Helsing fia, aki a 19. században, a kelet-európai Borgovia királyságban vesz részt egy háborúban. A második fejezet elején megnyertük a háborút, ám ezzel csak kihívtuk magunk ellen a gonosz erők haragját és újabb harc kezdődött. A harmadik fejezetben pedig Polgárháború után beköszöntött nyugalommal kezdődik meg a sztori.

Ami természetesen nem tarthat sokáig. Hősünk ugyanis mindent megtesz, hogy felkutassa a Prisoner Seven nevet viselő kreatúrát, aki szövetségesünk volt, ám mégis elárult. Mellette pedig minden karakter sztoriját lezárják, hiszen a The Incredible Adventures of Van Helsing III is lezárja az egész vonalat. Így megismerhetünk minden részletet Lady Katarina múltjából is, aki egyébként újra hűséges társunk lesz a bevetésekben.



A harmadik részre egyébként áthozhatjuk az előző rész mentéseit és a karaktert 90-es szintig fejleszthetjük fel. Visszatér a ko-op játékmód lehetősége, illetve már négyen is küzdhetünk együtt és újra elérhető lesz a 8-fős PvP multi is. A The Incredible Adventures of Van Helsing III 2015 első felében jelenik meg, természetesen PC-re, ám a pletykák szerint Xbox One és PS4 változatok is elkészülhetnek. Az ára pedig pontosan annyi lesz, mint az előző két fejezeté (15 euró).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #8
    NeoMaN
    Nem igazán...
  • Hurkans #7
    Azért az aranyos, hogy újaknak is bemutatja az egész sztorit és közbe egy akkora SPOILERT lő el a 2. részről, hogy az sikít vagy ez csak nekem tűnt fel?????
  • NeoMaN #6
    már az első rész önmagában is rommá verte a DIO3-at
  • xfactor #5
    Az első rész megjelenésénél tisztázva lett, hogy trilógiának készül és a különböző epizódok gyorsan követik majd egymást, hogy a játékosoknak ne kelljen éveket várnia. Az eredeti terv legjobb tudomásom szerinte eleve egy 6 hónapos ciklus lett volna.

    Tulajdonképpen egy nagy cím van 3 részre osztva, ez indokolja az elsőre 12-16 órás végigjátszást és a játék árazását.

    Az első részhez (ami közel másfél éve jelent meg) pont 2 napja jött ki egy javítás... hibák persze akadnak, de azt kétsébe vonni, h. ne foglalkoznának vele... Ráadásul a második részt is a napokban a patchelték.

    Annyit meg javítanék, hogy a TIAoVH indie fejlesztés és nem áll kiadó a Neocore mögött.
    Utoljára szerkesztette: xfactor, 2014.08.26. 08:15:17
  • Angelus1991ster #4
    Inkább nem írok hozzá semmit:D
  • TBTPumpa #3
    Ja, meg tavaly az első rész. A megjelenése után 1 hónappal már be is jelentették a második részt, ami idén megjelent. De most nem siették el, több hónapot vártak a bejelentéssel. :)

    Persze kell az új rész, mert az hoz pénzt, méghozzá gyorsan. A már kiadott játék javítgatása, támogatása pedig már nem hoz a konyhára. Pedig valljuk be, bőven ráfér a javítgatás mindkét játékra, de főleg a második részre.
    De ugye ők csak a fejlesztők, a "félkész" munkáért a kiadó is felelős.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.25. 21:49:57
  • paby88 #2
    há még most jelent meg a 2
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Lájkolom.