Ötvös Tibor

Friss Risen 3 részletek

Újabb részletekkel jelentkezett a Risen 3: Titan Lords és bemutatkozott a démonvadász karakter is.

Elméletileg augusztus 15-én jelenik meg a Piranha Bytes sorozatának legújabb darabja, mely szerencsére visszatér a fantasy-miliőbe és nem erőltetik ezt a kalózos vonalat (ami nem lett volna rossz, csak "kicsit" nagyobb odafigyelésre lett volna szükség). A Risen 3: Titan Lords kapcsán már elég sok dolgot megtudhattunk, ám a hétvégén újabb információk láttak napvilágot.

Bemutatkozott ugyanis a Démonvadász karakterosztály, ami elég érdekes kis figurának tűnik. A szebb napokat is látott Calador világából származó kasztot Eldric, a mágus vezeti aki életre kelti ez a több száz éves múltra visszatekintő csapatot és irányítása alatt újra felfedezik a rúnák erejét.



Egy teljesen kiképzett démonvadász képes lesz démoni teremtményeket megidézni, hogy segítsék őt a harcban illetve különböző egyedi védővarázsokkal tudják magukat még halálosabbá tenni. A démonvadászok a természetet nagy tiszteletben tartják, amit környezetünk meg is hálál és az erdők és a természet más formái segítik őket.

A Risen 3: Titan Lords világában már nem léteznek istenek, a hegyek a titánok folyamatos hadakozásától hangosak. Ebben az elhagyott korban egy újabb, minden eddiginél rémesebb és titokzatosabb ellenfél bukkan fel, aki az árnyból támad és épp hősünk lelkét rabolja el. Egyetlen reményünk, ha szövetségeseket találunk a harcunkhoz és kapóra jönnek a mágusok, akik nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. Ehhez el kell utazni a Villámok-szigetére, Taranisra, a Mágusok Szentélyébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #1
    Szép volt (mondjuk) jó volt (határeset) az első két rész, de ha csak a nevét meglátom a játéknak, még mindig feszült leszek: iszonyat mennyiségű mászkálás egy használhatatlan térképpel óriási helyen, és az a BORZALMAS bughalmaz...
    Jó, hangulata mondjuk volt, néha még szép is volt - de ezt hiszem, az életben nem megyek a közelébe. a kiadást követő két évben biztosan...