Ötvös Tibor

Lego Marvel Super Heroes előzetes

Jövő hónapban jelenik meg a Lego Marvel Super Heroes, melyet volt alkalmunk kipróbálni és rettentően élveztük.

A Lego már nem csak a játékboltban található termékek között számít fogalomnak, hanem a videojátékok világában is. Szinte már minden kultikus sorozat kapott saját feldolgozást a kis figurákkal és ebben a szuperhősökkel tarkított világban a Marvel sem hagyhatja ki ezt a nagy ziccert. Mintegy felvezetésként korábban Batman két feldolgozást kapott már, ám most az egész Marvel-univerzum megjelenik a Lego Marvel Super Heroesben.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A sztori szerint Galactus hírnöke, az Ezüst Utazó deszkája szétesik, miközben a Föld mellett halad el és a darabjai a bolygó különböző részeire hullanak. Mivel ezek a részek elképesztő erővel bírnak, így Fátum Doktor és Loki számos szupergonosz társaságában elindul, hogy összegyűjtse ezeket és egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert készítsenek a segítségükkel. Ezt azonban Nick Fury nem hagyhatja és ezért ő a jófiúkat szedi össze és indulnak el, hogy megakadályozzák a dolgot.

A TT Games új alkotása minden eddiginél nagyobb számú karaktert kínál fel. A Bosszúállóktól kezdve a Fantasztikus Négyesen át az X-Men csapatán keresztül olyan, egyedül dolgozó alakok is megjelennek, mint például Deadpool. Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik és bizonyos pályákon a továbbjutáshoz szükség is lesz ezekre. Hulk ugye nagyon erős, így a legnagyobb tárgyakat és épületeket is képes porig rombolni. Vasember repül és bármilyen kódot pillanatok alatt feltör, távoli ellenfeleit pedig rakétákkal készíti ki, ami nagyon hasznos.

A játék alapvetően Manhattan utcáin játszódik, de később egész New Yorkot is bejárhatjuk illetve eljuthatunk Thor otthonába, Ashgardba, a Bosszúállók repülő bázisára és egy komoly technikai felszereltségű szigetre, ahol a legtöbb gonosztevő tölti megérdemelt büntetését. A területeket teljesen szabadon járhatjuk be és a fő feladatok mellett számos mellékküldetést is találhatunk. Ezek közül a legmókásabb a Stan in Peril nevet kapta. Ebben Stan Lee játékbeli megfelelőjét kell megmenteni, nagyjából 50 alkalommal és utána megkapjuk őt is játszható alakként. De ő nem szuper-írás vagy valami ehhez hasonló erővel bír, hanem az összessel, amit csak valaha kitalált a Marvel univerzumban.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A Lego Marvel Super Heroes továbbra is a poénokra helyezi a hangsúlyt és itt először éreztem azt, hogy nem hiányzik a titkos Lego-nyelv. A szinkronok nagyon jól el lettek találva, közel minden karakter más-más hangot ad ki és néha valóban komolyan elnevetjük majd magunkat. Szóval igazából hű a sorozat eddigi részeihez a Marvel Super Heroes, ami ráadásul a következő generációra is megjelenik és nem tartalmaz majd töltőképernyőt.

A Lego Marvel Super Heroes november 15-én jelenik meg és érdemes lesz beszerezni minden rajongónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RealCián #4
  • Szefmester #3
    Torrenten meg már "elérhető" a konzolos verzió... még hogy ott nincs warez.
  • rajen77 #2
    Az ne zavarjon meg, hogy pont így néz ki a Thor filmben Bifröszt hídja...
  • Broafka #1
    annyi szép színes legó darabka van, és sikerült összehozniuk egy ilyen gusztustalan szivárvány hidat!
    amúgy várós már a játék nagyon