Gyurkity Péter

Lencsevégen a Nexus 5

Egy, a megjelenés után gyorsan eltávolított rövid videón látható a Google soron következő okostelefonja, amelyen - annak elődjéhez hasonlóan - az LG dolgozik.

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy az Android mobil operációs rendszer új verziója mégsem a Key Lime Pie, hanem a Kitkat kódnevet kapta, mégpedig a Nestlével való együttműködés keretében. Ennél talán fontosabb hír, hogy egy rövid videón látható a Google és az LG új készüléke, amelynek részleteiről egyelőre vitatkoznak az érdeklődők.


A Google szokásához híven egy videón mutatta be az új verzió emlékművének leleplezését - az egyes verzióra utaló édességek hasonmását egy parkban gyűjtik össze és leplezik le a megjelenés közeledtével. Ezen a felvételen azonban látható egy olyan készülék, amely eddig még nem volt elérhető a felhasználók számára, ezért többen úgy gondolják, hogy jó eséllyel a Nexus 5 okostelefonról van szó, amely a remények szerint még idén, az ünnepi szezon alatt megjelenik.


A két cég emblémájával ellátott telefon valamivel nagyobb, mint a jelenleg kapható Nexus 4, így egy 5 hüvelykes érintőképernyőre tippelhetünk. A hátoldalon a kamera bemélyedése is valamivel nagyobb az elődhöz képest, bár az itt helyet kapó állítólagos gombokról szóló korábbi pletykák megalapozatlannak tűnnek, mivel a videón egyetlen ilyen gombot sem látni. Nem kizárt azonban, hogy valójában az LG Megalodon okostelefonját forgatják kezükben a Google alkalmazottai, amely változatról már szintén felbukkantak egyes hírek.

Bárhogy is legyen, a következő Nexus készülék megjelenése logikus lépés a Google részéről, hiszen ezen debütálásokra eddig is többnyire az ünnepi szezon alatt került sor - remélhetőleg idén sem lesz másként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!