Berta Sándor

55 hüvelykes OLED televízió az LG-től

A dél-koreai gyártó legújabb tévéje 55 hüvelykes, az OLED technológiára épül és fali használatra tervezték. A készülék kiválóan jeleníti meg nagy felbontásban a festőművészek alkotásait.

Az LG Gallery OLED TV, vagyis az 55EA8800-as modell hivatalos bemutatójára a berlini Nemzetközi Híradástechnikai Kiállításon (IFA) került sor. Maga a televízió úgy néz ki, mint egy festmény és ez nem véletlen. A dél-koreai társaság kifejezetten olyan terméket akart megalkotni, ami a külsejét tekintve különbözik a konkurensek eszközöktől. Egy különleges megjelenítési módot - galéria üzemmód - kínál, ami lehetővé teszi a festmények nagy felbontású megjelenítését. Persze ez az üzemmód kiválóan alkalmas a családi vagy nyaralás idején készített fotók bemutatására is.

A kiváló képminőséget a WRGB technológia biztosítja, ezt alkalmazta a vállalat korábban a januárban bejelentett 55EM9700-as modelljénél is. A hangról sem feledkeztek meg, a beépített 2.2 csatornás hangrendszer különleges Canvas hangszórókra épül, melyeket a képkeretbe építették be.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

"A Gallery OLED TV tökéletes ötvözete a szépségnek, valamint a kiváló kép- és hangminőségnek. Ez a gyönyörűen megtervezett és megépített termék egy jó példája annak a képességünknek, hogy a megszokottól eltérően gondolkozunk és az ügyfeleinknek egy az átlagostól eltérő élményt nyújtunk" - jelentette ki Havis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

Dél-Koreában már kapható a társaság 55 hüvelykes ívelt OLED TV-je. Májusban arról írtunk, hogy a Samsung mellett az LG is több milliárd dollárt fektetett be az OLED technológiába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #3
    Tervezzenek egész centire...
  • Cat #2
    mert centiméterben mindenféle ronda törtek jönnek ki.
  • tar86 #1
    55 hüvelykes aszongya! Miért irtóznak ezek a centiméter használatától?