Gyurkity Péter

Jön az Optimus G Pro és egy újabb Xperia

Az LG a számukra hazai és az amerikai piac után Európában is elérhetővé teszi az Optimus G Pro-t, míg a Sony külső források szerint egy érdekes példánnyal készül.

Az LG Optimus G Pro okostelefon az első körben Dél-Koreában és az Egyesült Államokban jelent meg, akkor még nem lehetett tudni, hogy a többi ország pontosan mikor követi őket a sorban. Most a gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy egyszerre 40 államban válik elérhetővé a készülék.


Az Optimus G Pro egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontást és 400 ppi pixelsűrűséget támogató IPS-kijelzőt kapott, amelyet a Qualcomm új Snapdragon 600-as chipje, 2 GB RAM, valamint egy igencsak méretes, 3140 mAh-s, cserélhető akkumulátor egészít ki. A készüléken a Dual Recording funkció révén egyszerre mindkét kamerán lehetőségünk van videórögzítésre, míg a Virtual Reality Panorama segítségével panorámaképeket készíthetünk. A cég sokat remél az LTE támogatásától, amihez természetesen megfelelő hálózatok is szükségesek lesznek.


A Sony eközben állítólag egy további Xperia változattal készül, amely minden bizonnyal a berlini IFA alatt mutatkozik majd be a nagyközönség előtt. Ennek legfőbb érdekessége - legalábbis a külső forrás szerint - egy 20,7 megapixeles kamera lesz, ExmorRS szenzorral felszerelve. Ehhez 5 hüvelykes, 1080p felbontású, Triluminos technológiával ellátott érintőképernyő, Snapdragon 800 chip, 16 GB-os belső tároló, 2 GB RAM, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor járulna.

A teljes listán NFC, WiFi, valamint a Sony G-lens technológia is megtalálható, így ez a példány minden bizonnyal a Lumia 1020 és a Galaxy S 4 Zoom ellen indul majd harcba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!