Gyurkity Péter

Moto X és BlackBerry A10 részletek

Mind a Motorola, mind pedig a BlackBerry készülőben lévő fejlesztéséről is kiszivárgott néhány részlet, mi több, videón tekinthetjük meg a még meg sem jelent típusokat.

A Moto X május óta visszatérő téma a sajtóban, azóta vehető biztosra, hogy az immár a Google tulajdonában lévő gyártó valóban piacra dob majd egy alap Androiddal ellátott okostelefont. Most egy képen vehetjük közelebbről szemügyre a készüléket, emellett pedig egy videón láthatjuk az érdekesebb funkciókat.

A Moto X eszerint leginkább a Nexus 4 okostelefonra hasonlít, legalábbis a külsőt illetően, míg a kezelőfelületen néhány kisebb változtatást látni, ami azt jelzi, hogy az Android 4.3 ezen módosításokkal futhat be. A kanadai Rogers cégtől kiszivárgott videón elmagyarázzák, hogy a képernyő érintése nélkül üzembe helyezhető a kamera, az érintőképernyő azonnal jelzi, hogy milyen típusú értesítés (szöveges üzenet, avagy hangposta) futott be, bár azt még nem tudni, hogy pontosan mikor és hol rajtol majd el elsőként a készülék - jelenleg augusztusi debütálásra következtethetünk a videóból.


A BlackBerry eközben készül az A10 okostelefon bemutatására, amelyről szintén kiszivárgott egy videó. Az Aristo kódnéven futó új változat a forrás szerint egy 5 hüvelykes érintőképernyőt kap, amelyet ikermagos processzor és egy négy egységgel ellátott grafikus vezérlő, valamint egy 8 megapixeles hátoldali kamera egészít majd ki.

A videón látható készülék egyértelműen azonos a korábban kiszivárgott képeken látható példánnyal, ám hivatalos információ egyelőre nem áll rendelkezésünkre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • errorista #1
    ,,amelyet ikermagos processzor"

    osztán hányas ikrek?