Gyurkity Péter

HTC Butterfly S, újabb Nokia EOS fotó

Egy hivatalos megjelenés, illetve egy újabb előzetes fotó jut mára az okostelefonok iránt érdeklődőknek, bár ez utóbbi még mindig nem a végleges, a gyártótól származó információ.

A HTC saját tajvani rendezvényén rántotta le a leplet a nagyjából fél évvel ezelőtt bemutatott Butterfly okostelefon frissített változatáról, amely erősebb hardverrel, jobb kamerával, valamint az Android Jelly Bean verziójával érkezik.

A Butterfly S külsejét illetően nagyon is hasonlít az eredeti készülékre, itt komolyabb változásra valóban csak a burkolat alatt számíthatunk. A listán 5 hüvelykes kijelző, 1080p felbontás, valamint 440 ppi pixelsűrűség található, amelyet egy négymagos, 1,9 GHz-en futó Snapdragon 600 chip, 2 GB RAM, egy 3200 mAh-s akkumulátor, 16 GB-os belső tároló, a HTC One esetében hiányzó microSD, továbbá egy 4 megapixeles UltraPixel hátoldali kamera, ennek 2,1 megapixeles elülső társa, BoomSound, HSPA+ elérés, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC és GPS egészít ki. A telefon az első körben Tajvanon jelenik meg, azt egyelőre nem tudni, hogy a globális debütálás mikor esedékes.


A Nokia EOS esetében egy újabb, külső forrástól származó kép szivárgott ki, mégpedig sorrendben az ötödik. Az ezúttal fehér készülék a jól értesültek szerint 41 megapixeles hátoldali kamerát kap majd, 1280 x 768 pixel felbontást támogató OLED-kijelzővel, FM rádió, illetve egy 32 GB-os belső tároló kíséretében, Windows Phone 8 operációs rendszerrel. A microSD itt hiányzik a felsorolásból, a szoftver sem esik majd át komolyabb változásokon, ám nyilván a végleges információt csak a Nokia rendezvényén kapjuk majd meg, így óvatosan kell bánni a pletykákkal.


A bemutatóra július 11-én kerítenek majd sort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #2
    http://www.htc.com/www/smartphones/htc-butterfly-s/
  • Atyuska #1
    Időközben a Butterfy S videója letiltásra került..