SG.hu

Toshiba újdonságok a Computexen

A Toshiba bemutatta új, Satellite C-sorozatú laptopjait, és Excite táblagépeinek három különböző változatból álló sorozatát.

Az Excite sorozatú Android 4.2, Jelly Bean alapú táblagépek Pro, White és Pure neveken kerülnek forgalomba. Az Excite Pro beépített harman kardon sztereó hangszórókkal, PixelPure technológiájú, 2560 x 1600 pixeles, karcálló üvegből készült képernyővel és négymagos NVIDIA Tegra 4 processzorral jeleskedik. Az Excite Write ugyanez, csak kapunk hozzá egy digitalizáló tollat és egy kézírásos alkalmazást, képernyője fokozott védelmét pedig Gorilla Glass 2 technológia biztosítja a karcolások és ütődések ellen. Az Excite Pure pedig egy fapados verzió "csak" NVIDIA Tegra 3 processzorral.


Képátlójuk egységesen 10,1" coll, 16:10-es oldalarányúak, vastagságuk 10,5 mm, az alapmodell 600 gramm. (Az opcionális, beépített Bluetooth billentyűzettel 1,1 kg.) Az új modellek ezüst színben kaphatók, csúszásgátló, pontozott mintázattal a biztos fogás érdekében. A cég közleménye szerint üzemidejük 10 óra egy feltöltéssel. Minden verzióhoz rendelkezésre áll egy opcionális, billentyűzettel egybeépített tok, ami beépített mechanikus billentyűzetet tartalmaz, és egyben védi is a táblagépet. Mindhárom termék a harmadik negyedévtől kerül az európai boltokba.

A Satellite C-sorozatú laptopok több különböző kialakításban készülnek. Általános felhasználásra, azaz a legfontosabb, mindennapos számítógépes feladatok ellátására tervezték őket. A dizájn legkiemelkedőbb elemei a lekerekített sarkok, a körkörösen világító bekapcsoló gomb, valamint a kijelző alatt, a bal oldalon található logó. Több különböző színben és eltérően textúrázott felülettel érhető el. Billentyűzete szigetes kialakítású. Kétféle kivitelben érhető el: a 15,6"-es (39,6 cm) modelleket és 17,3"-es (43,9 cm) notebookok egy részét HD felbontású kijelzővel látták el, a 17,3"-es (43,9 cm) változatok között HD+ felbontású is található.


A texturált mintás fekete Satellite C50t-t és az ezüstszínű C55t és C55Dt notebookokat a Toshiba érintőképernyővel látta el. Erőforrásuk 3. generációs Intel Celeron, Pentium vagy Core CPU, illetve a C50D, C55D, C70D modelleknél AMD E sorozat vagy Dual és Quad Core A chipek. A grafikáért megosztott Intel HD 4000, az erősebb modellekben pedig GeForce 710M Optimus szerepel. tárhelyük akár 1 TB is lehet. Az európai boltokban 2013 második negyedévétől kaphatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!