SG.hu

250 csepeli lakásban nem volt net

Kábeltolvajok miatt 250 csepeli lakásban szűnt meg a telefon, az internet, illetve a kábeltévé szolgáltatás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett, valamint közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vételük mellett - B. László 24 éves, B. László 23 éves és B. Olga 22 éves személyek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. május 8-án a hajnali órákban a Budapest XXI., Jupiter utcában, valamint a Mars utcában található aknákból kábeleket tulajdonítottak el.


A gyanúsítottakat, állampolgári bejelentés alapján a kerületi kapitányság járőrei a Budapest XXI., Szabadság utca és Csillag utca kereszteződésénél, illetve otthonukban fogták el. Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága - előzetes letartóztatásuk indítványozása mellett - folytatja le, egyben gyorsított eljárás keretén belül kezdeményezik bíróság elé állításukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hungi #6
    LoL saját bevallásod szerint sincs hozzá közöd, akkor biztosan tudod...
  • sanyicks #5
    ezek nem igazán cigányos nevek, egyébként szerencsére tényleg nincs sok közöm hozzájuk...
  • hungi #4
    mrzed001: annyival, hogy ők akkor éltek, te meg most vagy hülye kis pöcs.
  • hungi #3
    Bogdán, Balog, de nem mindegy? Sok közöd lehet a cixányokhoz... lol
  • sanyicks #2
    B-vel kezdődő dzsipó név? hmm most nem jut eszembe semmi rá. Pedig nagy valószínűségű hogy C-k voltak, tekintve hogy a kábellopás a kedvenc szórakozásuk, és a vezetéknév kezdőbetűiből is látszik hogy tezsvírek.
  • mrzed001 #1
    Ez mennyivel másabb, mint amikor a VH alatt idegen kémek (aka partizánok) rongálták meg az akkori kommunikációs vonalakat, tettek tönkre illetve siklasztottak ki vasúti járműveket, vonalakat ? (magyarán terrorizmus)
    Mondjuk akkor azt szabotázsnak hívták, és helyben golyó volt a jutalma.