MTI

Május végétől összehasonlíthatók a szélessávú csomagok

Május végétől egységesen, az összehasonlításra alkalmas táblázatban mutatják be honlapjukon a szélessávú internetcsomagjaik legfontosabb paramétereit a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) tagvállalatai.

A HÉT a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal együttműködve olyan szolgáltatói kódex kialakításán is dolgozik, amely a szolgáltatók egységes, fogyasztóbarát eljárását is szabályozza. Ennek célja, hogy a fogyasztók könnyebben tudják majd kiválasztani az igényeiknek megfelelő szolgáltatáscsomagokat - közölte az egyesület. A HÉT meggyőződése szerint az önszabályozásnak köszönhetően nőhet a fogyasztói elégedettség és ez pozitív hatással lesz a szélessávú internetszolgáltatások további gyors piaci elterjedésére is - írta közleményében Bölcskei Imre, a szervezet elnöke.

Az egyesület tagjai: a Digi Kft. az Invitel Távközlési Zrt., a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség, a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt., a UPC Magyarország Kft., a Vodafone Magyarország Zrt., és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • toyotakacsa #2
    http://www.szelessav.hu
    Itt egy csöppet több szolgáltató kínálatát lehet összehasonlítani.
    Nem tudom a fentinek mi értelme.
  • sanyicks #1
    kiválasztani... lol az ország 90%-ban nem lehet választani. Max annyit hogy kell vagy nem kell, mert 1 féle szolgáltató van.