Gyurkity Péter

LG: bemutatkozik az L SeriesII

A dél-koreai gyártó nem bírta kivárni a barcelonai MWC kezdetét, a sokat sejtető elszólás után nem sokkal hivatalosan is bejelentették az L-sorozat revízióját, amely az elődhöz hasonlóan három telefonnal érkezik.

A bejelentés immár az LG saját oldalán is elérhető, itt vehetjük szemügyre a fontosabb részleteket, a beígért újításokat, valamint magukat a készülékeket, legalábbis néhány állókép erejéig. Ezúttal is három eltérő példányt vehetünk majd a kezünkbe, eltérő jellemzőkkel.


Az Optimus L SeriesII már nevével is jelzi, hogy egy újragondolt, sorrendben második sorozatról van szó. A három bejelentett okostelefon az L3II, az L5II, valamint az L7II, amelyek közül ez utóbbi, vagyis a legnagyobb példány lát majd elsőként napvilágot. Természetesen eltérő méretű kijelzőkkel, valamint ehhez kapcsolódóan változó kapacitású akkumulátorokkal futnak majd be a telefonok, a cég pedig ezúttal a 3,2 hüvelyk, a 4 hüvelyk, illetve a 4,3 hüvelyk mellett tette le a voksát (ehhez 1540 mAh, 1700 mAh és 2460 mAh társul az akkumulátorok terén). Az újragondolt dizájn az eredeti példányok külsejére épít néhány új elemmel, valamint a Smart Led Lighting funkcióval, amely az alsó gomb kiemeléséért felelős.


A már említett L7II 1 GHz-es ikermagos Qualcomm MSM8225 processzort kapott, amelyet 768 MB RAM, 4 GB-os belső tároló, microSD, a szintén említett WVGA IPS érintőképernyő, valamint egy 8 megapixeles hátoldali kamera egészít ki, elülső VGA-kamera kíséretében. A készülék dual-SIM változata még a héten megjelenik, mégpedig elsőként Oroszországban, Android 4.1 Jelly Bean szoftverrel, míg a másik két példány pontos megjelenéséről még nem tettek említést.

Ezeket nyilván az MWC alatt ismerjük majd meg, jó eséllyel néhány további újdonsággal együtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!