Gyurkity Péter

Acer Liquid C1, LG Optimus L7 utód

Az Acer és az Intel közösen rántotta le a leplet a processzorgyártó chipjével felszerelt legújabb okostelefonról, míg az LG külső források szerint készül az L7 közvetlen utódának bejelentésére.

Az Intel már a CES alatti bemutatón felhasznált egy akkor meg nem nevezett Acer okostelefont, amely most kapta meg hivatalos rajtját és végleges nevét. A Liquid C1 az azonos nevű sorozat legújabb tagja, amely ezúttal Atom processzorral és kellemes árcímkével jelenik meg, elsőként Ázsiában.


A készülék a Lexington kódnevű, Atom Z2420 chipre épül, amely 1,2 GHz-en fut. A 4,3 hüvelykes qHD IPS-érintőképernyőt egy 8 megapixeles hátoldali kamera, annak 0,3 megapixeles elülső társa, 4 GB-os belső tároló, microSD, microUSB, WiFi, GPS, HSPA+ támogatás, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátor egészíti ki, Android 4.0 kíséretében. A telefon pontos mérete 127,3 x 65,5 x 9,95 mm, súlya 140 gramm, az ár pedig 335 dollárnak felel meg, legalábbis Thaiföldön, ahol elsőként lesz elérhető a hónap közepén. Az ottani rajtot a többi ázsiai ország követi majd, arról még nincs hír, hogy az egyéb régiók mikor részesülnek ebből.


Az LG saját negyedéves eredményének ismertetése közben jelezte, hogy készülnek az Optimus L-sorozat egy új példányának piacra dobására, akkor azonban konkrét részletre hiába vártunk. Most azonban egy orosz portál jóvoltából napvilágot láttak az első információmorzsák, ezek szerint pedig az L7 okostelefon módosított változata jelenik majd meg nemsokára, 1 GHz-es ikermagos chippel, 8 megapixeles kamerával, különálló SIM-gombbal, valamint egy 2460 mAh-s akkumulátorral, amely állítólag két napig bírja majd a gyűrődést - Android 4.1 és az LG saját kezelőfelülete társaságában.

Az ár 430 dollárnak felel meg az értesülés szerint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!