Alex

Leica fényképezőgépet tervez az Apple fődizájnere

Az Apple termékeinek kinézetéért felelős Jony Ive fog megálmodni egyetlen darab Leica M fényképezőgépet, melyet jótékonysági árverésre bocsátanak.

A Leica már korábban is adott ki korlátozott darabszámú sorozatokat, melyeket olyan luxusmárkákkal együttműködve készített mint a Hermesz, a Neiman Marcus vagy az Audi, de most újabb tábort céloz meg, az Apple termékeinek rajongóit. A U2 zenekar énekesével, Bonoval közösen tartott jótékonysági árverésen akarják emelni a márka nimbuszát. A Leica M a cég egy héttel ezelőtt bejelentett, 24 megapixeles CMOS-szenzoros fényképezőgépe.

A bevételből a cég nyilatkozata szerint a háborús és válságterületeken dolgozó fotóriportereket kívánják támogatni, illetve felhívni a figyelmet arra, hogy idén már 34 újságírót öltek meg, közülük 16-ot Szíriában. Az Ive által készített darab bemutatása nem várható a közeljövőben, mivel még a tervezés folyamata sem kezdődőtt el. Az aukció kitűzött dátuma 2013 nyara.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #3
    "..De megnyugtatásul közöljük, hogy hamarosan kapható lesz a boltokban is a másolat, Samsung L-Cam néven..." ami fele aron fog kijonni, jobb harvdverrel, es nem lesz ilyen ronda..
  • caius marius #2
    Gyík!
    :)
  • M2 #1
    "Az Apple termékeinek kinézetéért felelős Jony Ive fog megálmodni egyetlen darab Leica M fényképezőgépet, melyet jótékonysági árverésre bocsátanak."

    De megnyugtatásul közöljük, hogy hamarosan kapható lesz a boltokban is a másolat, Samsung L-Cam néven. :-)