Gyurkity Péter

Szivárognak az Xperia újoncok

Persze nem a burkolat alól, hanem a jól értesültek kezei közül, legalábbis ami a legújabb információmorzsákat, illetve képeket illeti. Két okostelefon, valamint egy tábla a terítéken.

Az elmúlt hetekben mi is több alkalommal adtunk hírt a várható érkezésekről, hogy közvetlenül ezután újabb példányok fussanak be, igaz mindössze hír vagy pletyka formájában. Ezúttal is egy újabb párost üdvözölhetünk, amelyből az egyik kizárólag Japánban elérhető, ám remélhetőleg nem kell sokat várni az európai bemutatkozásra sem.


A Sony Xperia GX hivatalosan is elrajtolt Japánban, erről tanúskodik az NTT DoCoMo weboldala, amely részletes hardveres információval szolgál. A GX 4,6 hüvelykes érintőképernyővel érkezik, 720p felbontást támogat, külsejét tekintve pedig erősen hasonlít a tavaly piacra dobott Xperia Arc okostelefonra. A cég egyelőre nem nyilatkozik arról, hogy Japán mellett tervezik-e a bemutatót az egyéb régiókban, mivel azonban nyilvánvalóan készülnek valamire a közelgő IFA alatt, ez lehet az egyik új jövevény kontinensünkön.


Az Xperia T esetében egyelőre képek szivárogtak ki, nem is kevés, mégpedig egy orosz portálon. Erről a példányról annyit tudni, hogy S4 chip található benne, a képek alapján az SD-kártya bemenet sem hiányzik majd a listáról, ám a többi részletet homály fedi. Könnyen lehet, hogy ő lesz a másik debütáló az IFA alatt, bár a jól értesültek szerint már a rendezvény előtt is hivatalosan megismerhetjük a készüléket.


Ami a Sony új tábláját illeti, itt szintén további felvételeket tekinthetünk meg, az Xperia Tablet várhatóan 450 dollártól indul majd, minimum Android 4.0-val.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • globint #2
    Ezt szeretem a kapitalizmusban. Senki nem írja elő, ki gyártja a Wartburgot, ki a Moszkvicsot, ki az alumíniumot. Mindenki gyárthat pl. tablettet, képességei szerint szebbre, jobbra, olcsóbbra.
    Mi vevők, meg így jól járunk. Ez a nagyszerű!
  • Sir Ny #1
    nem kell benne vizet tárolni