SG.hu

Az Oracle ismertette számításifelhő-stratégiáját

Nagy jelentőségű stratégiai tájékoztató keretében Larry Ellison bejelentette cége számításifelhő-stratégiáját és bemutatott egy nagyvállalati szintű közösségiplatform-megoldást.

"Csaknem hétévnyi kitartó tervezés és innováció, valamint stratégiai akvizíciók sora. Többmilliárdos beruházás. Eljött a pillanat, hogy bemutassuk a bolygónk legátfogóbb felhő infrastruktúráját" - jelentette ki szerénykedés nélkül Larry Ellison, az Oracle vezérigazgatója, majd hozzátette: "A legtöbb számításifelhő-szállító csak réspiacokat szolgál ki. A növekedéshez azonban nincsenek platformjaik. Az Oracle az egyetlen szállító, amely modern, a közösségi hálózatra felkészített alkalmazások teljes körű együttesét kínálja, amelyek mindegyike egyetlen, szabványos platformon alapul."


Az Oracle Cloud iparági szabványokon alapuló integrált szolgáltatások széles körét kínálja, amely előfizetéses hozzáférést biztosít az ügyfelek számára platform, alkalmazás és közösségi szolgáltatásokhoz, melyeket szintén teljes egészében az Oracle felügyel, hosztol és támogat. Kiemelik, hogy a vállalat felhőmegoldása elkerülhetővé teszi az adatoknak és üzleti folyamatoknak a több, vertikálisan elválasztott nyilvános felhő használatával járó széttöredezését.

Az ügyfelek kritikus fontosságú üzleti alkalmazásaik számára készült felhő önkiszolgálási lehetőséget biztosít mind az üzleti felhasználók, mind a fejlesztők részére. Az üzleti felhasználók megrendelhetik, konfigurálhatják, bővíthetik és nyomon követhetik alkalmazásaikat. A fejlesztők és rendszergazdák pedig valamennyi alkalmazásukat egyszerűen fejleszthetik, telepíthetik és felügyelhetik. Az esemény részeként a társaság egyúttal több korai Oracle Cloud felhasználót és partnert is bemutatott, közöttük rendszerintegrátorokat és független szoftverszállítókat.


Az infrastrukturális alkotóelemek közös, teljes körű, szabványos és nagyvállalati szintű együttesén alapuló Oracle Cloud Platform Services szolgáltatáscsomag lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csökkentsék a piacra juttatás időtartamát, illetve a költségeket az egyedi alkalmazások gyors fejlesztése, rendszerbe állítása és felügyelete révén. A cég adatbázis-, Java-, fejlesztői-, web-, mobil- és dokumentumszolgáltatásokat nyújt. Az iparági nagyvállalati alkalmazások között vannak vállalatirányítási (ERP), humánerőforrás-menedzsment (HCM), tehetségkezelési (Talent Management), ügyfélszolgálati, továbbá értékesítési és marketingszolgáltatások.

A vállalatok kapcsolatokat építhetnek ki ügyfeleikkel a különböző közösségi terekben, egyebek között közösségi marketingen, kereskedelmen, szolgáltatásokon és meghallgatáson keresztül. A platform emellett hálózati megoldással támogatja a vállalatok alkalmazottainak hatékony csoportmunkáját a cégen belül. Lehetővé teszi a biztonságos nagyvállalati csoportmunkát és az átgondolt közösségi hálózati tevékenységet.


Összegyűjtik az adatokat a közösségi hálózatokról és a vállalati adatforrásokból, lehetővé teszik a marketingszakemberek számára a közösségi marketingre épülő kampányok központi létrehozását, publikálását, moderálását, felügyeletét, mérését és jelentését. A marketingszakemberek elemezhetik a közösségi médiában végbemenő interakciókat és ennek alapján az ügyfélszolgálati, illetve értékesítési csapatokat jobban felkészíthetik a hatékony kommunikációra az aktuális és potenciális ügyfelekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!