Gyurkity Péter

LG Optimus Vu és LG Fantasy

Az LG megint nem bírt magával és még a hónap végi rendezvény előtt lerántotta a leplet legújabb fejlesztéséről, amelyet azonban hamarosan egy további példány követhet - egyelőre hivatalos megerősítés nélkül.

Az Optimus Vu várható elkészültéről már több alkalommal írtunk, ezúttal pedig végre-valahára hivatalos bejelentés is érkezett, igaz, elsőként a gyártó koreai weboldalán. Ennek fordítása azonban minden gond nélkül rendelkezésünkre áll, így szemügyre vehetjük az új jövevényt.


Eszerint a korábbi pletykák beigazolódtak, a készülékben valóban 1,5 GHz-es ikermagos chip dolgozik, amelyet egy 8 megapixeles kamera, 2080 mAh-ás akkumulátor, valamint LTE-támogatás egészít ki. A kijelző egy 5 hüvelykes IPS LCD példány, amely 1024 x 768 pixel felbontást támogat, 4:3-as képaránnyal. A szoftveres oldalon az Android 2.3-as verzióját találjuk, a cég azonban máris ígéretet tett arra, hogy a legújabb, vagyis 4.0-ás változat három hónapon belül elérhető lesz egy frissítés keretében. Az Optimus Vu elsőként Dél-Koreában jelenik meg (március folyamán), egyszerre két szolgáltató kínálatában, ezt követően futhat majd be egyéb régiókban.


Az LG Miracle, avagy Fantasy, eddig néhány képen bukkant fel az interneten, most azonban román barátaink egy rövidebb videót is elérhetővé tettek, az érdeklődők nagy örömére. Sajnos a felvételből nem sok újdonság derül ki, bár a készülék hátoldalán jól látszik a "Not for Sale" felirat, emellett pedig szemügyre vehetjük a WP7 működését. A 4 hüvelykes kijelző állítólag szintén IPS lesz, 1 GHz-es processzorral és 8 GB-os belső tárolóval, valamint NFC-chippel.

Azt azonban továbbra sem tudni, hogy pontosan hol, mikor, és milyen néven jelenik majd meg a megoldás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MR007 #3
    Olyan formavilágú telefonokat kellene csinálni, mint a csaj a fotón. Az 5 versenyzőből csak azt tudom értékelni.
  • MsUser #2
    A csaj nagyon szép! És a telefon sem buzis iPhone forma, csak sajnos kevés ilyen formavilágú telefon van. :(
  • ProgServ #1
    A csaj aranyos.
    De mik ezek a tepsik?