HENT hírlevél

Torrent oldalaknál razziáztak a bolgár hatóságok

Bulgáriában a helyi hatóságok razziája két nagyobb torrent oldalra terjedt ki. A három helyszínen tartott házkutatás során két személyt vettek őrizetbe, egyikük még kiskorú.

A TorrentFreak beszámolója szerint az ország két nagyobb torrent oldalára csaptak le a bolgár hatóságok. A két weblapot a helyi belügyminisztérium közleménye nem nevezte meg, de a kalózkodással foglalkozó hírportál szerint a P2PBG és az Elit-BG oldalakat érintette az akció. A két torrent oldalnak összesen több mint 750 ezer rendszeres látogatója volt. A hatóságok három helyszínen, köztük a fővárosban, Szófiában razziáztak. Ennek során az érintett oldalak két feltételezett tulajdonosát őrizetbe vették. A két gyanúsított közül az egyik még kiskorú, csak 17 éves.

A rendőrség több számítástechnikai eszközt foglalt le az akciók során. A razzia okozott fennakadást a torrent oldalak működésében, de ennek ellenére továbbra is elérhetőek. A weblapok ugyanis nem bolgár, hanem német tárhelyszolgáltatón keresztül üzemelnek

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3


    Viszont téged megfertőzött a politika :-)
  • Cat #2
    Élt ott egy csávó, aki szakdolgozatot írt az ókori és az újkori olimpiák összhasonlításáról, majd ezt a köztársasági elnökünk lemásolta :>

    Finom a sopszka salátájuk, köszönhetően a kiváló minőségű paradicsomnak. (Ezért kiváló a kecsöpjük is!)

    Gyurcsány felesége, Dobrev Klára bolgár származású.

    Baromi nagy a korrupció, és magas a bűnözés ezért még mindig nem schengen tagok (Hollandia és Franciaország vétózott azt hiszem.)
  • Tinman #1
    Ez az ország még létezik egyáltalán?

    Ki mit tud Bulgáriáról? Google és egyéb segítség nélkül!

    Kezdem:

    - meggybefőtt
    - Szófia
    - olcsójancsi nyaralóhely

    That's all folks