Berta Sándor

Steve Jobs születésnapján jelenhet meg az új iPad?

A karácsonyi ünnepek előtt és alatt kiszivárgott új információk alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy jövő februárban jelenik meg az iPad 2 utódja.

A FocusTaiwan nevű hírportál arról számolt be, hogy az új modellt várhatóan február 24-én mutatják be. Az oldal a cikkében kiemelte, hogy február 24. előtti és utáni napokban az Apple beszállítóinál dolgozók nem mehetnek szabadságra. Ilyen intézkedést vezetett be többek között a készülékek házait gyártó Catcher Technology, az akkumulátorokat készítő Simplo Technology és egy további cég, a Genius Electronic Optical Co. Miután a megrendelések szempontjából általában az esztendők első negyedéve számít a leggyengébbnek, ezért látszólag semmi sem indokolná a szabadságolások megtiltását.


Az időpont mellett még egy érv szól: 1955-ben ezen a napon született Steve Jobs, az Apple október elején elhunyt társalapítója és karizmatikus vezetője. Így kézenfekvő lenne ez a dátum. A bemutató lehetséges időpontja mellett még egy érdekes adat is napvilágot látott az elmúlt napokban: az iPad 3-ból készülhet egy 7,85 collos változat. A CiccareseDesign nevű cég már megálmodta az új modellt, ami a vállalat álláspontja szerint kitűnően illeszkedne az Apple portfóliójába.

A 9to5mac nevű honlap viszont rámutatott: az elemzők nem tartják ésszerűnek egy ekkora iPad piacra dobását. Korábban Steve Jobs is úgy vélte, hogy a 7 collos képernyők túl kicsik lennének és ezért azokat a felhasználók nem tudnák rendesen kezelni. December közepén jelent meg az a hír, hogy akár három hónapon belül elkészülhet az új iPad. Ez az információ megerősítette azt a novemberi értesülést, miszerint az Apple jövőre a teljes termékpalettáját megújítja és többek között új iPad modellekkel is jelentkezhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BenceYCE #29
    Szánalom...
  • Macc #28
    sztem az iPad-nek lenyeges a merete. Pont azert jo sztem(!) mert akkora amekkora, nem egy kis tenyernyi kepen kell matatni..
  • G_ArchAngel #27
    iPad elobb letezett,, de kesobb dobtak ki, igy inkabb az iPod Touch egy lekicsinyitett iPad:)
  • narumon #26
    7"-os verziónak eddig sem láttam és ezután sem látom értelmét. Persze Jobs nélkül majd kiderül, hogy mit okoskodnak össze, maradt ott sok okos ember, de ha kijönnek egy 7" verzióval az már egy rossz előjel szerintem.
  • tucky1 #25
    "Az ipad az egy túlméretezett ipod touch, amivel már nem telefonálnak."
    iPoddal amúgy sem telefonálnak, hacsak át nem építik. Érdekes megközelítés, hogy mindent ahhoz vizsonyítasz. Itt inkább az a melléktermék, ami maximum egy kibelezett iPhone. iPadban van sim, mobilnet stb.. unalmas duma
  • Doktor Kotász #24
    Te azt el nem tudod képzelni, hogy én ezt mennyire leszarom. Főleg úgy, hogy az ipad3-ról van szó. Az ipad az egy túlméretezett ipod touch, amivel már nem telefonálnak. Én erről beszéltem. Hogy a faszba jön az ide, amiről te beszélsz?

    És akkor idebököd kérdésként, hogy egyébb vita?

    Vitázott veled valaki?

    Ha kérhetném, ne erőltesd rám a hülyeségeidet!
  • viasz #23
    Elírtam, nem 6GB-os, hanem 16GB-os...
  • viasz #22
    Én meg nem vagyok iCucc ellenes, lévén nekem is van, de attól, hogy ők léptek először, az nem azt jelenti, hogy más sosem lépte volna meg amit ők.
    A többiben nagyjából egyet értünk, bár az, hogy ez a négy telefon egymás riválisa, abban nem igazán. Csak példának. Ha már nokia, akkor inkáb lumia 800, ami magyarországon, függelenül is 130eFt. link és ugyanitt a szintén 6GB-os független iphone 4S pedig 220eFt link A választás egyértelműen a nokiára esik...

    Egyéb vita??
  • fergusonpapa #21
    Mégis most ezt másolja minden gyártó :D

    Ha nem lép az epöl,most ez se lenne ;)

    Sose mondtam epöl termékei a legjobbak de mindig ujitoak voltak akkor is ha csak régi dolgokat hasznositották ujra vagyis marketingben 5-ös és ezt nem akrják sokan megérteni.hogy lehet egy iphone akár régiebbi is gyengébb hardverben,de felhazsnálo élményben és nem a logo miat... messze jobb.

    Ez az én véleményem és ahogy láttom a bevételek akkor engem is ez igazol.
    Tulárazásról annnyit hogy..

    iphone 4S-t láttam 130e
    Nokia n9 170e
    Uj Nexus 180e
    Galaxy S 2 140e


    Eböl meiket venném?? vagy alma ,vagy a samsung.mert árban hazsnálhatóságban messze jobbak mint a többi.



    Egyébb vita??


    jólesz az ipad is,de nekem még drága mulatság egy ilyen tábla gép :) van nekem ócco kinai azt is inkább szüleim használják ;)
  • ede0001 #20
    szerinted.

    "Az első iphone bemutatóján meg az derült ki, hogy az iphone egy ipod touch" Erre írtam azt amit:)