Steve Jobs születésnapján jelenhet meg az új iPad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://gaborszantai.co.uk/
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
iPoddal amúgy sem telefonálnak, hacsak át nem építik. Érdekes megközelítés, hogy mindent ahhoz vizsonyítasz. Itt inkább az a melléktermék, ami maximum egy kibelezett iPhone. iPadban van sim, mobilnet stb.. unalmas duma
És akkor idebököd kérdésként, hogy egyébb vita?
Vitázott veled valaki?
Ha kérhetném, ne erõltesd rám a hülyeségeidet!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
A többiben nagyjából egyet értünk, bár az, hogy ez a négy telefon egymás riválisa, abban nem igazán. Csak példának. Ha már nokia, akkor inkáb lumia 800, ami magyarországon, függelenül is 130eFt. link és ugyanitt a szintén 6GB-os független iphone 4S pedig 220eFt link A választás egyértelmûen a nokiára esik...
Egyéb vita??
Ha nem lép az epöl,most ez se lenne 😉
Sose mondtam epöl termékei a legjobbak de mindig ujitoak voltak akkor is ha csak régi dolgokat hasznositották ujra vagyis marketingben 5-ös és ezt nem akrják sokan megérteni.hogy lehet egy iphone akár régiebbi is gyengébb hardverben,de felhazsnálo élményben és nem a logo miat... messze jobb.
Ez az én véleményem és ahogy láttom a bevételek akkor engem is ez igazol.
Tulárazásról annnyit hogy..
iphone 4S-t láttam 130e
Nokia n9 170e
Uj Nexus 180e
Galaxy S 2 140e
Eböl meiket venném?? vagy alma ,vagy a samsung.mert árban hazsnálhatóságban messze jobbak mint a többi.
Egyébb vita??
jólesz az ipad is,de nekem még drága mulatság egy ilyen tábla gép 😊 van nekem ócco kinai azt is inkább szüleim használják 😉
www.icewebhu
"Az elsõ iphone bemutatóján meg az derült ki, hogy az iphone egy ipod touch" Erre írtam azt amit😊
Részletkérdés, hogy melyikkel jelentek meg elõbb a piacon. Egyértelmû, hogy az iphone egy ipod touch GSM-modullal.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Nekem nehany jatek gyarin, nehany jatek hazi keszitesu eprom-oson es van meg valahol egy geos is, mert floppy-rol lassu, de mar nagyon regen nem hasznaltam egyiket sem. Egyebkent a gui-ja teljesen korrekt ma is, hasznalhato annyira mint egy ios...
Az a vicc, hogy ez nem vicc, tényleg így van 😊
Regards,
Ugysem tudtak volna több millió darabot gyártani addig.
http://gaborszantai.co.uk/
Ez mûr az elsõ ipad bemutatón is kiderült, hogy csak egy mamut iphone, amivel nem telefonálni fognak az emberek.
Az elsõ iphone bemutatóján meg az derült ki, hogy az iphone egy ipod touch, amibe belegyömöszöltek egy GSM-modult, hogy telefonálni is lehessen vele.
Végkövetkeztetés:
Az ipad egy olyan nagyméretû ipod, amivel már nem telefonálsz.
Azért zseniális marketing húzás kihagyni a karácsonyi szezont, és egy februári szülinapra tolni...
robbantott kép
Ennek fényében tényleg abszolút felesleges a 7 colos verzió.
egyebkent meg pont,hogy a 4sben nem valtozott a design, hanem a technikai parameterek javultak, igy az iPad 3 eseteben is ez varhato, nagyobb felbontas, jobb kamera, jobb grafikus chip! ez volt a mac pro szeriaval is olyan eszmeletlenul gyonyoru az a haz, minek megvaltoztatni ami tokeletes. valaki irta utanad h majd kihozzam pirosba. gratulalok te meg szeperzekbol es kreativitasbol buktal meg kiscsillag !
Jól bevált a mostani, így az új csak a kötelezõ frissítéseket kapja, hogy ne legyen elavult a versenytársak termékeivel szemben. 7 collos verzió meg kizárt, Apple soha nem gyárt gagyi verziót.
a vezir nelkul csak lefele megy az apple utja, ezzel az armos szarsaggal jol befurodtek, rovid tavon bejott, hosszu tavon halal
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)