SG.hu

Tudományos számológép-emulátort adott ki a Canon

A Canon bemutatta az F-718SGA Emulator szoftvert, valamint az F-715SG számológépet.

Az F-718SGA Emulator a vállalat első olyan szoftveralapú terméke, amely a Canon tudományos számológépeinek funkcionalitását egy számítógép képernyőjén biztosítja. Az osztálytermi és előadótermi használatra fejlesztett szoftver segítségével a tanárok egy olyan vizuális segédeszközhöz jutnak a matematikaórákon, amely letisztult, könnyen használható felületen kínál fejlett funkciókat. A Canon F-718SGA tudományos számológép fizikai jellemzőit utánzó szoftverrel a tanárok interaktív módon mutathatják be az összetett számításokat, akár nagy hallgatóságnak is. A szoftver így ideális megoldás olyan tanárok számára, akik egy adott számításról lépésről lépésre haladó útmutatót szeretnének készíteni.


Az összetettebb számításokhoz az oktatók felhasználhatják a független képernyő-nagyítási funkciót, amely a tudományos számológép LCD kijelzőjének nagyobb verzióját indítja el, így megkönnyíti a hosszabb matematikai egyenletek bemutatását és magyarázatát. Az F-718SGA Emulator kialakítása teljesen rugalmas, és problémamentesen, bármilyen osztálytermi számítógépen közvetlenül egy CD-ROM-ról futtatható.


Emellett bemutatták az F-715SG többfunkciós tudományos számológépet is. Újrahasznosított anyagokból gyártják, összetett egyenletekkel dolgozó diákok számára készült. Háromféle - fehér/kék, fehér/magenta és fekete - színkombinációban lesz kapható. A számológép nagyméretű LCD kijelzőjén egyszerre két sornyi tartalom is megjeleníthető, amely megkönnyíti a hosszabb számításokat. A 250 beépített függvény és szolgáltatás közé tartozik az akár 17 különböző numerikus eredmény rögzítésére, tárolására és előhívására alkalmas memória. A napelemnek és a cserélhető elemnek köszönhetően garantált az egész napos működés, az új, alacsony elemtöltöttségre figyelmeztető jelzéssel pedig a felhasználók könnyedén nyomon követhetik az áramellátás szintjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakagaijin #7
    Ender Wiggin, SHARP-nak ma is ugyanolyan számológépei vannak, 4-5eFt-os kategóriában gond nélkül találsz olyat, ami tud komplexet is. A szín-összeállításon és a fröccsöntött formán változtattak alapvetően az évek során :).
  • duke #6
    Szamologep szimulator ? Remelem jobb lesz mint a NFS ujabb resze.
  • HM #5
    (ehh ezen szakadtam :D:D:D:D)
  • Ender Wiggin #4
    Ha jól látom komplex számokkal ez sem dolgzik. Már nagyon rég óta keresem a 23 éves SHARP-om utánpótlását, de sehol semmi a 4-5 ezer Ft-s kategóriában.
  • stinkydiver73 #3
    "+1" -elni evvel is tudod :)
  • zola2000 #2
    miért? ma már alap, hogy az egyenleteket meg lehessen osztani a facebookon, és lehessen lájkolni mások egyenleteit ^^
  • Tetsuo #1
    Elviselnék egy olyan szamologepet is, ami mondjuk nagyobb kijelzovel rendelkezik es profi kepletkijelzessel, egyenletmegoldassal rendelkezik. Viszont NE lehessen vele facebookozni meg skype-olni pls.