SG.hu

Kábeltolvajokat fogtak Püspökladányban

A püspökladányi rendőrök két személyt értek tetten az éjszaka, akik a Püspökladány-Szeghalom közötti vasútvonal mellől vezetéket loptak el.

A kábelek eltulajdonítása miatt a vasúti átjáró biztosítóberendezése működésképtelenné vált. A cselekmény ideje alatt ezen a pályaszakaszon vasúti forgalom nem volt, így forgalmi fennakadás nem történt. A helyszínről elmenekülő elkövetőket a járőrök a bokrok között megbújva találták meg és fogták el, majd előállították a kapitányságra. A 21 éves férfi és 17 éves társa ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásuk során beismerték, hogy már előzőleg is követtek elhasonló bűncselekményt.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #8
    NINCS pirézbűnözés, lassan mondom hogy mindenki megértse! Az a kábel soha nem is volt ott, ha igen akkora a tüntető csőcselék vitte el! Aki mást mond attól elhatárolódom, mer az náczy jobbikos kuruczos tenorista oszama bin láden :D
  • aaaaa #7
    Azért érdekelné őket. Ha biztosan tudnák, hogy minimum 15 év jár érte, jobban meggondolnák , és elmennek inkább bronzszobrot lopni. Ami szintén elítélendő, de attól legalább nem halnak meg az emberek. Semmibe nem kerülne ezeket a törvényeket is szigorítani.
  • Narxis #6
    Azt hiszed érdekli őket, hogy 3, 5 vagy 10 évet kapnak? Röhögve leülik, ingyen kaját, ruhát, szobát kapnak teljes orvosi ellátással. Ha kijönnek akkor ott folytatják ahol abbahagyták.
  • atys2 #5
    kormoslábúak!
  • tatish #4
    bigjoe :
    eltévedt napbarnított eszkimók lehettek szerintem is ...

    Ezért kíváncsi lennék arra , hogy ténylegesen leülik e azt a 3 évet amit kaphatnak, vagy kapnak valami könnyítést 1 év felfüggesztett keretében. Jelentősen módosítani kéne az törvényeket az ilyen esetekre, mert ahogy mrzed001 leírja terrorizmus , könnyen tömegkatasztrófát okozhattak volna.
  • bigjoe #3
    Lenne egy fogadásom, hogy melyik kisebbséghez tartoznak...
  • Tetsuo #2
    A rohadt qrva anyjukat! Ezt kene szigoritani Pinternek!
  • mrzed001 #1
    Terrorizmus.
    Több halálos vasúti szerencsétlenséget okoztak már.
    Utolsó talán a monorierdei volt.