Alex

Stratégiai szövetséget kötött a Xerox és a Cisco

Együttműködésre lépett egymással a Xerox és a Cisco. A két IT vállalat a jövőben közösen biztosítja partnerei számára a hálózati eszközöket és a nyomtatási megoldásokat együttesen kínáló felhő-alapú szolgáltatásokat.

Az együttműködés révén lehetővé válik, hogy a Xerox piacvezető MPS és outsourcing szolgáltatásai gyorsan és egyszerűen elérhetővé váljanak a felhasználók számára a Cisco intelligens hálózati infrastruktúráján keresztül. Mindkét vállalat úgy ítéli meg, hogy kooperációjuk révén jelentősen hatékonyabbá tehetők a nyomtatási applikációk, köztük a mobil nyomtatás, amelyváltozatos adathordozókról bármikor és bárhonnan történő nyomtatást biztosítja.

""A két vállalat közt létrejött kapcsolat a folyamatok egyszerűsítését emeli a középpontba, azaz a hálózati megoldásokat, a felhő-alapú szolgáltatásokat és a nyomtatást hozza össze egy közös rendszerbe. Mindezeknek köszönhetően a szolgáltatásainkat testre szabottan tudjuk a vállaltok számára nyújtani tökéletes biztonsággal, és növelve az elvégzett munka hatékonyságát." - emelte ki Ursula Burns, a Xerox elnöke. A Cisco elnöke, John Chambers ehhez hozzátette: “A Cisco és a Xerox stratégiai együttműködése fantasztikus lehetőséget teremt ahhoz, hogy a két vállalat partnerei növelni tudják a bevételeiket azzal, hogy felhő-alapú szolgáltatásokat építenek be üzleti folyamataikba."

A két cég a jövőben összehangolja az IT és a nyomtatási eljárásokat a beépített hálózat biztonság, WAN optimalizáció és IOS szoftver (Internetwork Operating System) révén. A bejelentés szerint az egységesített megoldás megvalósítása során felülvizsgálják a nyomtatási technológiákat, csökkentik az üzemeltetési költségeket, megvédik a bizalmas adatokat és növelik a munkavállalói termelékenységet a mobil és felhő-alapú nyomtatási applikációkkal.

A Cisco infrastruktúrájára épülő Xerox felhő-alapú IT outsourcing (ITO) szerintük abban segít a felhasználóknak, hogy csökkenthessék IT költségeiket a privát felhő, publikus felhő vagy egy, a kettőt ötvöző számítási felhő használatával. Ezeket a felhő-alapú megoldásokat a Xeroxhoz tartozó vállalat, az ACS biztosítja, amelynek szolgáltatásaihoz hozzátartozik az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) rendelkezésre bocsátása, a felhő-alapú szolgáltatásokkal összefüggő konzultációs támogatás, és a privát felhő telepítés.

A Cisco virtuális desktop kliensén és a Cisco Cius-en futó Xerox mobil nyomtatási megoldás révén a mobil munkavállalók biztonságosan hozzáférhetnek üzleti nyomtatványaikhoz bármilyen e-mail alapú berendezésen, illetve minden kompatibilis nyomtatón keresztül, amely a Cisco hálózati rendszerén fut, drótnélküli LAN megoldást használ, és így megbízható és zökkenőmentes kapcsolatot képes biztosítani. A Xerox privát és publikus felhő szolgáltatásai hazánkban a jövőben válnak elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!