SG.hu

Felhő alapú csatlakozás a Canonnál

Az imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect kiegészítés közvetlen nyomtatási, lapolvasási és mentési lehetőségeket kínál a Google Docs és a Microsoft SharePoint Online szolgáltatásokhoz.

A Canon továbbfejlesztette imageRUNNER ADVANCE képalkotó platformját, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül csatlakozzanak a felhő alapú szolgáltatásokhoz. Az új funkció segítségével a modellek hatékonyabban csatlakoztathatók és integrálhatók az ügyfelek irodai rendszereihez és munkafolyamataihoz, amely hozzájárul az ideális digitális iroda megteremtéséhez.

Az imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect elnevezésű ingyenes kiegészítés segítségével a felhasználók számítógép nélkül olvashatnak be és tárolhatnak papíralapú dokumentumokat a Microsoft SharePoint Online vagy a Google Docs szolgáltatásokban. A tárolt adatok helytől függetlenül többféle platformon - például számítógépen, mobil eszközön, okostelefonon, vagy közvetlenül az imageRUNNER ADVANCE eszközön nyomtatva* - egyidejűleg több felhasználó számára is elérhetővé válnak.

"A Gartner becslései szerint a felhő alapú megoldások globális piaca 2013-ban elérheti a 150 milliárd dollárt, mivel a vállalatok egyre inkább felismerik az innovatív megoldásokban rejlő előnyöket. A Canon piacvezető képalkotó technológiáját integráltuk a felhő alapú szolgáltatásokkal, mellyel új lehetőséget nyújtunk ügyfeleink számára egy olyan területen, amelyet folyamatosan bővíteni kívánunk. A Canon ügyfelei mostantól a Google Docs és Microsoft SharePoint Online csatlakozással már közvetlenül olvashatnak be, menthetnek és nyomtathatnak dokumentumokat, számítógép használata nélkül. Így meglévő munkafolyamataik kibővítésével gyorsabban, rugalmasabban és hatékonyabban együttműködve kezelhetik a mindennapi folyamatokat" - mondta Paul Rowntree, a Canon európai marketingigazgatója.

"Azok a vállalatok és szervezetek - például a főiskolák, az egyetemek és iskolák -, amelyek skálázható és hatékony felhő alapú szolgáltatásokat alkalmaznak - mint a Google Docs és a Microsoft SharePoint Online - mostantól multifunkciós készülékekre is kibővíthetik munkafolyamataikat. Így javíthatják hozzáférésüket az információkhoz, kiküszöbölhetik a költségesebb és nem hatékony papíralapú dokumentumokat, nagyobb beruházási megtérülést érhetnek el és csökkenthetik az adminisztrációs költségeket" - mondta Zétényi Árpád, a Canon Hungária Kft. irodai megoldásokért felelős piac és partnercsatorna fejlesztési szakértője.

A multifunkciós eszközök imageRUNNER ADVANCE sorozatához tartozó kiegészítés egyszerűen beállítható és másodpercek alatt telepíthető a Canon Content Delivery System (CDS) segítségével. A felhasználóbarát funkció létrehozását a Canon "MEAP" (Multifunctional Embedded Application Platform) néven ismert hatékony és nyílt, JAVA-alapú fejlesztőplatformja tette lehetővé. Az imageRUNNER ADVANCE Cloud Connect Európában 2011 áprilisától lesz elérhető az összes imageRUNNER ADVANCE modellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pasi29uk #1
    Valamiért a cih vírus jutott eszembe 98ból.
    Bővebb infó róla: http://www.virushirado.hu/leiras.php?id=309