SG.hu

A Telenor elfogadja az internetutalványt

Március 29-től a Telenor és a djuice lakossági ügyfelei már internetutalvány segítségével is kiegyenlíthetik a mobilinternet tarifák és szolgáltatások díjait. A mobilszolgáltató a munkáltatók által a kedvezményes, béren kívüli juttatások rendszerében adható papíralapú vagy online internet utalványokat is elfogadja majd.

A mindennapi munka során szinte elengedhetetlen a folyamatos internethasználat, hiszen nagyban segíti a zökkenőmentes kommunikációt, a feladatok gyors és hatékony elvégzését. A gördülékeny üzletmenet szempontjából is fontos, hogy a munkatársak szükség esetén, akár útközben is elérhessék egymást, illetve ügyfeleiket. Az internetutalvány adta lehetőséggel a vállalatok is kedvezményesen, hatékonyabban segíthetik dolgozóikat a világhálóra való csatlakozásban.

"Szeretnénk az embereknek megmutatni, hogy a mobilinternet segítségével nemcsak a kapcsolattartás válik egyszerűbbé, hanem jelentős mértékben hatékonyabb lehet a munkavégzés is. Ezért arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az internetszámla kiegyenlítését a lehető legegyszerűbbé tegyük. "- mondta Nyilas Orsolya, a Telenor megbízott PR-vezetője. A Telenor és a djuice március 29-étől a lakossági mobilinternet számlák kiegyenlítésekor a Sodexo Pass internetutalványt, és az Edenred Ticket Web internetutalványt fogadja el.

A munkáltatótól kapott utalványokkal az ügyfelek a mobilinternet tarifák és szolgáltatások díjait (havidíj, túlforgalmazási díj) egyenlíthetik ki abban az esetben is, ha ezek a költségek a hangalapú előfizetés mellett, ugyanabban a számlalevélben szerepelnek. A korábbi évekhez hasonlóan a 2011-es adójogszabály is előnyben részesíti a munkavállalók internet elérésének támogatását a cafeteria rendszeren belül. A juttatás tehát idén a kedvezményes, 19,04%-os adózású elemek között szerepel havonta legfeljebb 5000 forintig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!