SG.hu

WiFi + 3G-s iPad tarifacsomagok a Telenortól

A Telenor Magyarország ma bejelentette, hogy 2010. december 17-től dedikált adatcsomagokat vezet be a WiFi + 3G-s iPadhez Magyarországon. Az adatcsomagok szerződés nélkül is megvásárolhatók, így az ügyfél bármikor szabadon aktiválhatja és megszüntetheti az adatcsomagját.

Az iPad felhasználói minden eddiginél személyesebben, egyszerűbben és szórakoztatóbban érhetik el alkalmazásaikat és tartalmaikat. Böngészhetnek a világhálón, e-maileket olvashatnak és írhatnak, fotókat jeleníthetnek meg és küldhetnek tovább, HD videókat nézhetnek, zenét hallgathatnak, játékprogramokat futtathatnak és e-könyveket olvashatnak az iPad forradalmi "multi-touch" felhasználói felületén. A WiFi + 3G-s iPad mindössze 1,27 cm vastag, súlya pedig alig 70 dkg - tehát vékonyabb és könnyebb bármely laptopnál vagy netbooknál. WiFi hálózat használatakor 10 óra, 3G hálózat használata esetén pedig 9 óra a maximális akkumulátor-üzemidő.


"A Telenor nagy örömmel vezeti be mától speciális tarifacsomagjait az iPadhez. Ezek a tarifacsomagok túlforgalmazási díj és hűség vállalása nélkül vásárolhatók meg és minden igényt kielégítenek." - mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. "A Telenor idén ősszel elindította Magyarország legátfogóbb hálózatfejlesztési programját, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SpyWeb #3
    Egyébként úgy tudom, hogy az ipad-be speciális sim-kártya való, és nem valószínű, hogy usb-n keresztül elérhető rajta a 3g, maximum a wifi.
  • SpyWeb #2
    Hogy mi? Én vodás vagyok, és vodanetem is van. Jelenleg két előfizetéses csomag van náluk, az easy és a nonstop. Az easy 2GB és 2890.-/hó, a nonstop 8 GB és 5990.-/hó. Szóval enyhén félre vagy tájékozódva.
  • morden #1
    Zsír, köszi a reklámot :D , bár alap usb-s ipad(szerűséget) kell venni és a vodánál 2500ért lehet 8 gb-os csomagot kapni, itt meg megkapod a negyedét a telenortól :D