SG.hu

Új vezető a Telenor Magyarország élén

A Telenor Magyarország bejelentette, hogy az igazgatósága új vezérigazgatót nevezett ki Christopher Laska személyében.

Christopher Laska Anders Jensent követi a vezérigazgatói székben, aki a Telenor csoporton kívül vállalt vezetõi megbízást. "Nagy örömünkre szolgál, hogy Christopher Laska a Telenor Magyarország új vezérigazgatója. Széleskörû iparági tapasztalata, valamint a vállalatra és a helyi gazdasági környezetre vonatkozó ismeretei komoly elõnyt jelentenek számára" mondta Björn Magnus Kopperud, a Telenor Magyarország igazgatóságának elnöke, a Telenor csoport Közép- és Kelet európai leányvállalataiért felelõs igazgató-helyettese.

Christopher Laska a Telenor Montenegró vezérigazgatója 2009 óta, elõtte a Telenor szerbiai leányvállalatánál töltötte be a vállalati kapcsolatokért felelõs vezérigazgató-helyettesi posztot. Korábban a Telenor International Mobile-nál volt M&A projektigazgató, majd a Telenor csoportnál a magyarországi, illetve késõbb a pakisztáni leányvállalatért felelõs vezetõként dolgozott. A Pannon GSM-nél az üzletfejlesztési és stratégiai igazgatói pozíciót töltötte be.

Laska 40 éves és az angliai Bradford University Management Center-ben szerzett business management területen BA fokozatot, majd posztgraduális diplomát a londoni Chartered Institute of Marketing-en. "Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Telenor Magyarország csapatával dolgozhattam az utóbbi két, megpróbáltatásokkal teli évben. Sok mindent elértünk együtt. Biztosan állíthatom, hogy a Telenor jó pozíciókkal rendelkezik a jövõbeni növekedéshez, és sok szerencsét kívánok az utódomnak" mondta Anders Jensen.

Christopher Laska január 18-tól látja el a vezérigazgatói feladatokat a Telenor Magyarországnál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!