MTI

Közmunkát kapott a holttestet netre feltöltő mentőápoló

Elítélték azt az amerikai mentőápolót, aki még tavaly márciusban a Facebook közösségi portálra töltötte azokat a fényképeket, amelyeket egy gyilkosság helyszínén az áldozatról készített mobiltelefonnal.

A 47 éves Mark Musarella elismerte: helytelenül járt el, mikor mentősként az esethez riasztották, és engedély nélkül fényképeket készített a kötéllel megfojtott 26 éves nő holttestéről, majd a fotókat a közösségi portálra is feltette. Az állásából azonnal elbocsátott mentőápoló akár egy év börtönt is kaphatott volna, azonban a vádalku alapján mindössze 200 óra közmunkára ítélték, valamint mentőápolóként sem dolgozhat többé. A Staten Island-i áldozat, Caroline Wimmer gyilkosát azóta szintén elfogták, és szándékos emberölésért el is ítélték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • gz8 #4
  A múltbéli érdemei alapján:

  Musarella, a detective who was assigned to the elite Emergency Service Unit, made headlines for a number of daring rescues while with the NYPD.

  In 2005, he saved a man from a burning car. In 1999, he helped rescue a mother and daughter who had fallen off a capsized boat during a flood.

  And in 1996, he helped rescue a fleeing suspect who had jumped into the bay near the Verrazano-Narrows Bridge.
 • uniu #3
  "vádalku" milyen alapon ?
 • dirty dogg #2
  beteg állat
 • bertino #1
  olcson meguszta.