MTI

Közmunkát kapott a holttestet netre feltöltő mentőápoló

Elítélték azt az amerikai mentőápolót, aki még tavaly márciusban a Facebook közösségi portálra töltötte azokat a fényképeket, amelyeket egy gyilkosság helyszínén az áldozatról készített mobiltelefonnal.

A 47 éves Mark Musarella elismerte: helytelenül járt el, mikor mentősként az esethez riasztották, és engedély nélkül fényképeket készített a kötéllel megfojtott 26 éves nő holttestéről, majd a fotókat a közösségi portálra is feltette. Az állásából azonnal elbocsátott mentőápoló akár egy év börtönt is kaphatott volna, azonban a vádalku alapján mindössze 200 óra közmunkára ítélték, valamint mentőápolóként sem dolgozhat többé. A Staten Island-i áldozat, Caroline Wimmer gyilkosát azóta szintén elfogták, és szándékos emberölésért el is ítélték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #4
    A múltbéli érdemei alapján:

    Musarella, a detective who was assigned to the elite Emergency Service Unit, made headlines for a number of daring rescues while with the NYPD.

    In 2005, he saved a man from a burning car. In 1999, he helped rescue a mother and daughter who had fallen off a capsized boat during a flood.

    And in 1996, he helped rescue a fleeing suspect who had jumped into the bay near the Verrazano-Narrows Bridge.
  • uniu #3
    "vádalku" milyen alapon ?
  • dirty dogg #2
    beteg állat
  • bertino #1
    olcson meguszta.