MTI

Késik az Országgyűlési Könyvtár digitalizálása

Mivel két ajánlat érkezett, és ezek közül az egyik érvénytelen volt, eredménytelen lett az Országgyűlés Hivatala által kiírt nyílt közbeszerzés, amelynek célja az Országgyűlési Könyvtárban található 2 millió oldalnyi szakkönyv, folyóirat és jogforrás digitalizálása volt - jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Az ajánlatkérő a munka ellenértékét nettó 104 millió forintra becsülte, és a szerződést 2011. május 2-ig kellett volna teljesíteni. A felhívásra két ajánlat érkezett. Az Ex-Lh Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. az ajánlati felhívásban előírtaknak megfelelően igazolta a szerződés teljesítésére való pénzügyi- és műszaki-szakmai alkalmasságát, így az ajánlata érvényes volt.

A Medea Services Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft. viszont nem tett eleget a hiánypótlásnak, így ajánlata nem felelt meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban meghatározott követelményeknek, ezért az érvénytelen lett. A közbeszerzési törvény kimondja: ha több ajánlatot nyújtottak be, de a benyújtott ajánlatok között csak egyetlen érvényes ajánlat van, akkor az eljárás eredménytelen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!