MTI

Nincs internet a Dunántúl 260 településén

A budapesti internet központban bekövetkezett hiba miatt a Dunántúl 260 településén elérhetetlen az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás.

Az alvállalkozók dolgoznak a hiba elhárításán, igyekeznek azt mihamarabb kijavítani - közölte a Tarr kft.. A cég teljes szolgáltatási területén - Bács-Kiskun, Baranya, Fejér, Tolna, Somogy, Veszprém, Vas, Zala megyében - reggel óta szünetel az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás. A Kft. korábban azt közölte, hogy 40 ezer ügyfél számára biztosítanak internet szolgáltatást, 15 ezret telefon-, 6-7 ezer előfizetőt pedig digitális televíziós szolgáltatással látnak el. A 110 ezer előfizető számára biztosított kábeltelevíziós szolgáltatás jelenleg is zavartanul működik.

A dél-dunántúli régió csaknem kétszáz települését a Szekszárd központtal kiépített optikai hálózat kapcsolja össze; Zala, Vas és Veszprém megye hatvan települése pedig Zalaegerszeg központtal kapcsolódik egymáshoz. A két hálózatot a budapesti központ köti össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)