SG.hu

Megduplázza LCD gyártási kapacitását a Sharp

A Sharp megduplázza a GREEN FRONT SAKAI komplexumban található LCD panel gyár termelési kapacitását. A feldolgozott üveg-szubsztrátumok számát havi 36 ezerről 72 ezerre növelik.

Annak érdekében, hogy a televíziókba szánt LCD panelek iránti erőteljes keresletet kielégítse, a Sharp kétszeresére emeli a Japánban, Sakai városában található GREEN FRONT SAKAI komplexumban felépített LCD panel gyár (SDP ) kapacitását, amely így havonta 72 ezer darab üveg-szubsztrátum megmunkálását jelenti majd. Ez az LCD panel üzem az első a világon, ahol 10. generációs, UV2A fényszabályozó technológiájával ellátott üveg-szubsztrátumokat alkalmaznak. A gyár magas kontraszttal rendelkező, kiváló energiahatékonyságot biztosító, 40 col (102 cm) vagy nagyobb képátlójú paneleket állít elő.

Az üzem jelenleg havi 36 ezer üveg-szubsztrátumos kapacitás mellett teljes körű tevékenységet folytat. Az élénkülő érdeklődés és a megrendelések kiszolgálása érdekében a Sharp az idei év júliusától megduplázza a gyár kapacitását, ami havi 72 ezer szubsztrátum megmunkálását jelenti majd. A Sharp egyre versenyképesebb ár elérésére törekszik, miközben tovább bővíti a nagyméretű képernyők, köztük az LCD televíziók, valamint a digitális hirdetési és információs felületeket magukban foglaló e-signage eszközök piacát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!