SG.hu

1 millió a Sharp új óriástévéje

Az európai boltok polcaira került a Sharp legújabb, 177 cm-es képátlójú AQUOS LED 3D televíziója.

A cég közleménye szerint az LE747 televízió óriásképernyője igazi moziélményt nyújt, a 70 colos képernyőnek köszönhetően ugyanis a nézők szinte életnagyságú‪ képet élvezhetnek. Az X-GEN panel és a Full HD felbontás jó kontrasztot és egyenletes, gyors mozgású jeleneteket garantál. A képeket 100 Hz-es módban, egy speciális szűrő alkalmazásával jeleníti meg, így javítja a felvételek minőségét.

A 3D-s Sharp AQUOS LED LC-70LE747 televízióban kétmagos processzor van, és az AQUOS NET+ platformon keresztül a nézők számos alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között "video on demand" szolgáltatáshoz és egyéni média könyvtárakhoz. A készülék nyílt böngészője révén az új Sharp televízió tulajdonosai korlátozások nélküli internetezést élvezhetnek. Az egyedi iOS és Android alapú alkalmazások segítségével a készülék okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető, valamint képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül fényképeket, zenéket és filmeket is lejátszani.


DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2 HD tunerekkel rendelkezik, a felhasználók így kiegészítők nélkül érhetik el a digitális földfelszíni műsorszórást, emellett a beépített DVB-T2 tuner lehetővé teszi a számos európai országban már szabvánnyá vált jelek vételét is. Rendelkezik médialejátszó funkcióval is, a felhasználók az USB meghajtón vagy az otthoni hálózat DLNA szerverén tárolt fotóikat, videóikat és zenéiket is megtekinthetik. Rendkívül alacsony fogyasztásának köszönhetően a készülék megfelel az A+ energiahatékonysági osztály szigorú kritériumainak. Hazai ajánlott fogyasztói ára 999 990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!