SG.hu

90 colos Sharp AQUOS tévé Magyarországon

Az európai boltokba, így Magyarországra is megérkezett a Sharp 90 colos LED televíziója.

A cég közleménye szerint a több mint 1,2 méter magas és közel 2,3 méteres képátlóval rendelkező óriástelevízió valóra váltja mindazok álmát, akik igazi moziélményt szeretnének átélni otthonukban. A Sharp által tervezett és gyártott, legújabb generációs X-Gen 3D panellel felszerelt készülék nemcsak a legnagyobb méretekkel büszkélkedhet a világon, de állításuk szerint képminőség terén is vezető. Az AQUOS LC-90LE757 3D LED TV a világ legnagyobb, sorozatgyártásban készülő televíziója.

A készülékek Full HD TV LED-es háttérvilágítással, X-Gen UV2A 3D panellel, Clear Picture processzorral és Active Motion 200 ‬technológiával rendelkeznek. A néző szörfözhet a világhálón, összekötheti a televíziót különböző mobil eszközökkel és hozzáférhet a VOD és a Skype szolgáltatásokhoz. A készülékhez a Sharp egy új alkalmazást is fejlesztett, az AQUOS Remote Lite-ot, mely iOS és Android rendszereken érhető el - az okostelefonból így az összes szükséges funkcióval rendelkező távirányító varázsolható pillanatok alatt. A készüléken hármas beépített HD tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és egy médialejátszó is található, amely képes fényképeket, videókat és zenéket lejátszani egy USB meghajtóról vagy közvetlenül az otthoni hálózatról.


A készülék súlya 64 kg (állvány nélkül), és legvastagabb pontján is kevesebb mint 12 cm széles, így a falra is könnyen felszerelhető. A közvetlen LED háttérvilágítási technológia az energiahatékonyság terén is naggyá teszi a Sharp óriáskészülékét, a televízió A++ energetikai besorolással rendelkezik. Az úgynevezett Wallpaper, azaz tapéta funkcióval állóképek jeleníthetők meg a televízió képernyőjén. A kikapcsolt készülék így nem csupán egy fekete folt a falon, hanem kedvenc fényképeinkkel vagy akár műalkotások reprodukcióival is díszíthetjük nappalinkat. Ez azonban nem klasszikus "diavetítés" módot jelent, mivel a kép fényereje‪ közel azonos az eredeti festmények fényerejével. Wallpaper módban a készülék csupán 30-40 W-ot fogyaszt - egy kisebb villanykörtével megegyező energiát -, a fényerő pedig csak 30cd.

‪A 90 colos Sharp készülékek 2013 júniusától érhetők el Magyarországon, ára 4.199.990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!