HENT hírlevél

Amerikai lemezkiadó reklámoz az isoHunton

Az isoHunt torrent portálon keresztül reklámozza az amerikai Honor Music Hall lemezkiadó az Awesome New Republic új lemezét. A kiadó egy hónapos időtartamra vásárolt banner-hirdetési helyet a portálon, az albumot pedig ingyen letölthetővé tette.

Egyedi stratégiát választott a miami székhellyel működő Honor Music Hall lemezkiadó: ahelyett, hogy a torrent oldalakat támadná az illegális letöltési lehetőségek miatt, rajtuk keresztül próbál meg nagyobb rajongótábort szerezni zenészeinek. A kiadó a közelmúltban banner-hirdetési felületet vásárolt az isoHunt torrentportálon, amelynek segítségével egy hónapon keresztül fogja népszerűsíteni az általa képviselt Awesome New Republic új nagylemezét.

A hirdetésben elhelyezett, a kiadó honlapjára mutató linken keresztül pedig lehetővé tette, hogy a portál felhasználói ingyen letölthessék az együttes új albumát. A kiadó munkatársai és az együttes tagjai remélik, hogy kezdeményezésükkel nagyszámú internetezővel tudják majd megismertetni a banda zenéjét, és bíznak benne, hogy ilyenformán nagyobb rajongótáborra tudnak szert tenni.

Az Honor Music Hall álláspontja szerint a torrent oldalak nem fenyegetést, hanem új lehetőséget teremtenek a zenészek számára, hogy munkájukat a nagyközönséggel megismertessék. Úgy vélik, rendkívül nagy potenciál rejlik abban a több millió felhasználóban, akik a torrentportálok mögött állnak, és akik alig várják, hogy új zenéket ismerhessenek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szlovákiai hun #6
    Na megyek az isohuntra és leszedem a cuccot tök legálisan
  • szlovákiai hun #5
    Végre, akik haladnak a korral, sok sikert kívánok nekik, remélem az sd.hu beszámol a fejleményekről

    Kedves sg.hu, ezt a főoldalra kellett volna kirakni, hogy így is lehet ezt csinálni, nem csak a negatív fejleményekről tájékoztatni főoldalon!!!!!
  • amitakartok #4
    Végre valami értelmes bagázs.
  • GG #3
    ez az! :D:D:D
  • KillerBee #2
  • traveller #1